Buzz

«Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να έχουν στύση;» Δείτε το πρώτο film clip από το «The Sessions»

στα 10

Κέρδισε το βραβείο κοινού στο Sundance, εξαιρετικές κριτικές και τη φήμη ενός oscar contender. Αλλαξε τον τίτλο του από «The Surrogate» σε «The Sessions» και τώρα τροφοδοτεί το διαδίκτυο με trailer και flim clips. Δείτε μια πρώτη σκηνή και αποφασίστε: θα το ερωτευθούμε;

«Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να έχουν στύση;» Δείτε το πρώτο film clip από το «The Sessions»

Χειροκροτήθηκε τόσο θερμά σε κάθε προβολή του στο Sundance που κανείς δεν παραξενεύτηκε όταν κατέληξε και με το Βραβείο Κοινού. Μια παράξενη ιστορία, την οποία αρχικά αντιλαμβάνεσαι με αμηχανία και σταδιακά σου αποκαλύπτει την ανθρωπιά της.

Ο Τζον Χοκς (εξαιρετικός είτε παίζει δίπλα στην Μιράντα Τζουλάι «Εγώ Εσύ και Ολοι οι Γνωστοί», είτε στην Τζένιφερ Λόρενς «Στη Καρδιά του Χειμώνα») υποδύεται εδώ τον Μαρκ Ο' Μπράιαν έναν συγγραφέα που έχει μείνει ανάπηρος από την πολιομυελίτιδα που πέρασε στα παιδικά του χρόνια.

Στην ηλικία των 38 χρόνων του αποφασίζει να χάσει την παρθενιά του με την βοήθεια μιας sex therapist που υποδύεται η Ελεν Χαντ. Η ιστορία του Ο' Μπράιαν έχει δώσει ήδη ένα βραβευμένο με Οσκαρ το 1997 μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, το «Breathing Lessons: The Life and Work of Mark O’Brien», και τώρα γεννά μια ταινία που πιθανότατα θα φτάσει ξανά ως εκεί.

Σκηνοθέτης ο Μπεν Λιούιν («Georgia», «Το Χατίρι, το Ρολόι και η Ψαρούκλα»), ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το 1994. Μετά όμως από το buzz αυτής εδώ της ταινίας, όλα είναι πιθανά - ακόμα και το χρυσό αγαλματάκι.

Δείτε το flim clip και πείτε μας αν θεωρείτε ότι ο Τζον Χοκς έχει σίγουρη μια θέση στην ανδρική πεντάδα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιοι ρόλοι από την μία εκβιάζουν το συναίσθημα των μελών της Ακαδημίας («Η Θάλασσα Μέσα μου», «Το Σκάφανδρο και η Πεταλούδα»), αλλά από την άλλη ξεδιπλώνουν το ταλέντο ηθοποιών που ξέρουν ακριβώς τις ισορροπίες μεταξύ της αλήθειας και του άκρατου μελό. Κι ο Χοκς είναι δεξιοτέχνης.

Το «Sessions» θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Οκτώβριο.

Οσα θέλετε να μάθετε για την ταινία, αλλά και το πρώτο trailer, εδώ.