Buzz

Νέα ταινία για τον Ολιβιέ Ασαγιάς και την Κρίστεν Στιούαρτ

στα 10

Μετά το «The Clouds Of Sils Maria» και το «Personal Shopper», Ασαγιάς και Στιούαρτ ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά σε ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Νέα ταινία για τον Ολιβιέ Ασαγιάς και την Κρίστεν Στιούαρτ

Ο Ολιβίε Ασαγιάς και η Κρίστεν Στιούαρτ έχουν δημιουργήσει με τα χρόνια μια αρκετά δυνατή σχέση συνεργασίας. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2014 με την ταινία «The Clouds Of Sils Maria», η οποία μάλιστα χάρισε στην Στιούαρτ ένα γαλλικό βραβείο Cesar ερμηνείας, το πρώτο που κέρδισε ποτέ Αμερικανίδα ηθοποιός, και αργότερα το 2016 με το «Personal Shopper», το οποίο χάρισε στον Ασαγιάς το βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών (το οποίο μοιράστηκε με τον Κριστιάν Μουντζίου για την ταινία του «Η Αποφοίτηση»).

Τώρα φαίνεται πως οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά μαζί σε μια νέα ταινία. Το Forbes ανέφερε στο άρθρο του για το αφιερωμένο σόου της Chanel «Ready-To-Wear» για το καλοκαίρι του 2023 στην Στιούαρτ, τα ευχάριστα νέα χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα είναι αυτή η ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ σε μια ωδή στη nouvelle vague για τη Chanel

olivier assayas kristen stewart

Ο Ασαγιάς δήλωσε πως «όποιος έχει συναντήσει την Κρίστεν Στιούαρτ, με το οποίο εννοώ το άτομο, όχι την ηθοποιό ή μέσα στις ταινίες της, ξέρει πως στέκεται με έμφυτη κομψότητα και ευφυΐα στην κόψη του ξυραφιού της εποχής της, και στις δύο πλευρές εκεί που στέκεται βρίσκεται η άβυσσος και ενδιάμεσα η γοητεία.»

Ούτε ο Ασαγιάς ούτε η Στιούαρτ έχουν κάποιο πρότζεκ στο πρόγραμμά τους αυτή τη στιγμή, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η επανένωση τους θα είναι κάτι που θα γίνει αρκετά σύντομα.