Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ σε μια ωδή στη nouvelle vague για τη Chanel

στα 10

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να καίμε τον καλύτερό μας εαυτό χθες, κάθε μέρα, ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά», λέει η Στιούαρτ στο βίντεο το οποίο σκηνοθέτησαν οι Ινέζ & Βινούντ.

Η Κρίστεν Στιούαρτ σε μια ωδή στη nouvelle vague για τη Chanel

H Κρίστεν Στιούαρτ έχει υπηρετήσει τόσο ως μούσα όσο και ως πρέσβειρα της Chanel από το 2013 και συνεργάστηκε με τον αείμνηστο σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, του οποίου η κληρονομιά είναι το θέμα για το Met Gala του 2023.

Η ίδια πρωταγωνιστεί σε μια ασπρόμαυρη ταινία με τίτλο «Ready to Wear Chanel» σε σκηνοθεσία των Ινέζ & Βινούντ. Το μικρού μήκους βίντεο ξεκινάει στο ιστορικό σινεμά Le Champo μετά από μια προβολή της ταινίας «Πέρυσι στο Μάριενμπαντ» του Αλέν Ρενέ, όπου μια δημοσιογράφος ρωτά την Στιούαρτ τι την κάνει να ελπίζει για το μέλλον και εκείνη να μιλά για τις αλλαγές που την επηρέασαν ως ηθοποιό και ως άνθρωπο.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Ρόουζ Γκλας

kristen stewart chanel

Η δημιουργική διευθύντρια της Chanel, Βιρζινί Βιάρ, συνέκρινε την προσωπικότητα της Στιούαρτ με αυτή της Γκαμπριέλ Σανέλ, σημειώνοντας ότι «από τους ανθρώπους γύρω μου, η Στιούαρτ είναι πιο κοντά στη Κοκό Σανέλ — τουλάχιστον με την ιδέα που έχω για αυτήν. Καταλαβαίνει τη Σανέλ, τα ρούχα της.» Και συνέχισε «οι ταινίες που έχουμε δει, αυτές που μας κυριεύουν και αυτές που επινοούμε για τον εαυτό μας, το “Μάριενμπαντ”, η νουβέλ βαγκ, η γοητεία σύμφωνα με την Κοκό Σανέλ, ο Καρλ, η νύχτα, τα φτερά, οι πούλιες, τα τακούνια: μου αρέσει όταν τα πράγματα αναμειγνύονται μαζί.»

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.