Buzz

Κόναν ο Βάρβαρος. Τι πίνει;

στα 10

«Οταν ο Βάρβαρος νιώθει δίψα, διψάει για αίμα.» Τόσο απλά, όπως φαίνεται στο ολοκαίνουριο red-band, δηλαδή ακατάλληλο, τρέιλερ της ταινίας!

Κόναν ο Βάρβαρος. Τι πίνει;

Αν υπήρχε οποιαδήποτε ανησυχία ανάμεσα στους fans, ότι η νέα κινηματογραφική εκδοχή του Κόναν του Βάρβαρου δε θα ήταν αρκετά βίαιη, ότι δε θα σκίζονταν αρκετές σάρκες, ότι ο πήδακας του αίματος δε θα ήταν αρκετά ψηλός, ότι οι ατσάλινες χατζάρες δε θα έφευγαν προς αρκετές κατευθύνσεις, ότι ο νέος Κόναν, εν πάσει περιπτώσει, δε θα ήταν αρκετά βάρβαρος, τώρα πια μπορεί να εκλείψει.

Ο τεράστιος Τζέισον Μομόα (του «Game of Thrones»), τα κάνει όλα λίμπα με το σπαθί του και φλερτάρει και την κοπελιά ταυτόχρονα. Χαρήκαμε με το χιούμορ που φαίνεται να έχει η ταινία («I think he likes you…»), την ελαφρώς τζεϊμσμποντική σύσταση του ήρωα («Conan. How many names do I need? ») και με το επιβεβλημένο old school hard rock soundtrack που υπογράφει ο Τάιλερ Μπέιτς, του «Dawn of the Dead» και του «300».

Αφού δείτε παρακάτω το trailer, διαβάστε περισσότερα για την ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος», δείτε τα character posters, αλλά και το προηγούμενο, πιο ανώδυνο τρέιλερ.

Ο «Κόναν ο Βάρβαρος» φτάνει σε 3D στις 19 Αυγούστου στις αίθουσες της Αμερικής και μια εβδομάδα αργότερα και στην Ελλάδα.