Buzz

Βαρβαρότητα επί 5

στα 10

Εν αναμονή της επανεκκίνησης του franchise του «Κόναν του Βάρβαρου», η μηχανή του publicity της Lionsgate παίρνει φωτιά. Φρέσκα από το διαφημιστικό φούρνο, τα καινούρια character posters των ηρώων του φιλμ.

Βαρβαρότητα επί 5
Αλλη μια μέρα στο γραφείο...

Ο Τζέισον Μομόα, ο όσο χρειάζεται βάρβαρος Κόναν, είχε βεβαίως, ήδη τα δικά του teaser posters στα οποία πόζαρε σε χαρακτηριστικές στιγμές της καθημερινότητάς του: χαλαρός σε ένα βουνό από νεκροκεφαλές, ή στο πεδίο της μάχης να μακελεύει μια στρατιά αντιπάλων.

Τώρα μπορείτε να τον δείτε και με wet look να σφαγιάζει κάτι που μοιάζει με τον καταραμένο όφι, αλλά να γνωρίσετε και το υπόλοιπο cast των περισσότερο η λιγότερο βαρβάρων, που αποκτά ο καθένας την δική του αφίσα.

Απολαύστε τη Ρόουζ ΜακΓκόουαν ως Μαρίκ που (με υπερβολική δόση σκιάς στο μάτι) κοιτάζει μπροστά ενώ ο κόσμος της γκρεμίζεται πίσω της.

Χαρείτε τον Στιβεν Λανγκ ως Καλάρ Ζιμ, τον μαχητή που θα έπρεπε να ξέρει ότι φαλάκρα μπροστά και κοτσίδες πίσω, είναι ένα απόλυτα λάθος look, ακόμη και στην εποχή του σιδήρου.

Δείτε τον Κόριν του Ρον Πέρλμαν σε μια ακόμη μέρα στο γραφείο, συγνώμη στη μάχη, να σκοτώνει τους εχθρούς με ύφος απελπισμένου μαθητευομένου δικηγόρου μπροστά στο φωτοτυπικό.

Και φυσικά την καπάτσα Ταμάρα της Ρέιτσελ Νίκολς που ξέρει, ότι ακόμη και σε έναν κόσμο βαρβαρότητας, μια δόση σκοροφαγωμένης haute couture και λίγο στήθος έξω, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αν αγωνιάτε, το φιλμ του Μάρκους Νίσπελ φτάνει σε 3D στις 19 Αυγούστου στις αίθουσες της Αμερικής και μια εβδομάδα αργότερα και στην Ελλάδα. Το τέλος του φετινού καλοκαιριού θα είναι ακόμη πιο βάρβαρο!