Buzz

«Kingsman: Golden Circle»: δείτε τα character posters και... ξεσηκωθείτε

στα 10

Από τον Κόλιν Φερθ, την Τζούλιαν Μουρ και τον Πέδρο Πασκάλ, μέχρι τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον Τζεφ Μπρίτζες και τη Χάλι Μπέρι... όλοι οι ήρωες του πολυαναμενόμενου σίκουελ του «Κingsman» προδίδουν κάτι από το ρόλο τους στα character posters που μόλις κυκλοφορησαν.

«Kingsman: Golden Circle»: δείτε τα character posters και... ξεσηκωθείτε

Λίγο στιλ, λίγο πιστόλια, λίγο αθωότητα, λίγο στριπτίζ, πολύς Σινάτρα χαρακτήρισε το πρώτο τρέιλερ του «Kingsman: Golden Circle», του πολυαναμενόμενου σίκουελ της πρώτης ταινίας έκπληξης.

Και είναι αλήθεια. H προηγούμενη ταινία του Μάθιου Βον «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία», δεν μας άρεσε απλώς, αλλά κυριολεκτικά μας ενθουσίασε. Η ιστορία ενός νεαρού από τη «λάθος μεριά της πόλης» που στρατολογείται από τον πράκτορα μιας μυστικής υπηρεσίας, που πιστεύει εξίσου στην δικαιοσύνη όσο και στη σημασία που έχει ένα bespoke κοστούμι, δεν είναι μόνο μια χορταστική περιπέτεια, είναι η πιο απολαυστική, θαρραλέα και απενοχοποιημένη ταινία για το μεγάλο κοινό που είδαμε εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Βουτιά στο υποσυνείδητο (και στα ρομποτικά σκυλάκια) το subliminal teaser του «Kingsman 2»

Kingsman2 607

Για αυτό και το σίκουελ, «Kingsman: The Golden Circle», είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2017. Η ιστορία θέλει τους Τέιρον Ετζερτον και Μαρκ Στρονγκ να επιστρέφουν κι αυτή τη φορά να έχουν βοήθεια από μια ομάδα Αμερικανών συναδέλφων τους (ανάμεσά τους η Χάλι Μπέρι), προκείμενου να αντιμετωπίσουν μια αληθινά επικίνδυνη κακοποιό που ακούει στο, όχι πολύ επικίνδυνο, όνομα «Πόπι» και την υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ. Το καστ συμπληρώνουν ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Πέντρο Πασκάλ, ο Ελτον Τζον και, ναι, ο Κόλιν Φερθ που μπορεί να σκοτώθηκε στην πρώτη ταινία, αλλά ένα αληθινά καλό κοστούμι ποτέ δεν πεθαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Τίποτα... δεύτερο στο σίκουελ του «Kingsman»

Σήμερα απολαμβάνουμε τα character posters του «Kingsman: The Golden Circle». Στιλάτοι ήρωες, όλοι με κάτι λίγο «off», μάς προϊδεάζουν ότι θα δούμε μία σκοτεινού χιούμορ και full action περιπέτεια, αντάξια της πρώτης.

Τα πόστερ κυκλοφόρησαν για να προετοιμάσουν το έδαφος για την εμφάνιση καστ και δημιουργών στο Comic Con αυτή την εβδομάδα, όπου εκεί αναμένουμε περισσότερο ακόμα υλικό - ως δώρο στους φανς.

Η αμερικανική πρεμιέρα του «Kingsman: The Golden Circle» έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

Kingsman2 607 1

Kingsman2 607 2

Kingsman2 607 3

Kingsman2 607 4

Kingsman2 607 5

Kingsman2 607 6

Kingsman2 607 7

Kingsman2 607 8