Buzz

Oh my God, Harry? Το τρέιλερ του «Kingsman: Golden Circle» έχει τις ιδανικές αναλογίες

στα 10

Λίγο στιλ, λίγο πιστόλια, λίγο αθωότητα, λίγο στριπτίζ, πολύς Σινάτρα σ' ένα τρέιλερ που κλείνει το μάτι και στο παρελθόν και στο μέλλον.

Oh my God, Harry? Το τρέιλερ του «Kingsman: Golden Circle» έχει τις ιδανικές αναλογίες

H προηγούμενη ταινία του Μάθιου Βον «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία», δεν μας άρεσε απλώς, αλλά κυριολεκτικά μας ενθουσίασε. Η ιστορία ενός νεαρού από τη «λάθος μεριά της πόλης» που στρατολογείται από τον πράκτορα μιας μυστικής υπηρεσίας, που πιστεύει εξίσου στην δικαιοσύνη όσο και στη σημασία που έχει ένα bespoke κοστούμι, δεν είναι μόνο μια χορταστική περιπέτεια, είναι η πιο απολαυστική, θαρραλέα και απενοχοποιημένη ταινία για το μεγάλο κοινό που είδαμε εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Βουτιά στο υποσυνείδητο (και στα ρομποτικά σκυλάκια) το subliminal teaser του «Kingsman 2»

kingsman golden circle 607

Για αυτό και το σίκουελ, «Kingsman: The Golden Circle», είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2017. Η ιστορία θέλει τους Τέιρον Ετζερτον και Μαρκ Στρονγκ να επιστρέφουν κι αυτή τη φορά να έχουν βοήθεια από μια ομάδα Αμερικανών συναδέλφων τους (ανάμεσά τους η Χάλι Μπέρι), προκείμενου να αντιμετωπίσουν μια αληθινά επικίνδυνη κακοποιό που ακούει στο, όχι πολύ επικίνδυνο, όνομα «Πόπι» και την υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ. Το καστ συμπληρώνουν ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Πέντρο Πασκάλ, ο Ελτον Τζον και, ναι, ο Κόλιν Φερθ που μπορεί να σκοτώθηκε στην πρώτη ταινία, αλλά ένα αληθινά καλό κοστούμι ποτέ δεν πεθαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Τίποτα... δεύτερο στο σίκουελ του «Kingsman»

kingsman golden circle 607

Αφότου είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του «Kingsman: The Golden Circle», απολαύσαμε το subliminal teaser, αποκωδικοποιώντας τις σκηνές της ταινίας που πέρασαν αστραπιαία μπροστά από τα μάτια μας και καταγράφηκαν στο υποσυνείδητό μας. Τώρα έρχεται το πρώτο τρέιλερ που γεμίζει τα κενά με σασπένς, γκλαμ και χιούμορ.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζούλιαν Μουρ σε ρόλο κακιάς

kingsman golden circle 607

Το τρέιλερ, πανέξυπνα, στρέφεται ολόκληρο γύρω από τον Χάρι του Κόλιν Φερθ. Ξεκινά με τη σκηνή της έκρηξης, όπου αφήσαμε την πρώτη ταινία, συνεχίζει με τον Χάρι ως ανάμνηση του Γκάρι σε voice over. Συνεχίζει με διάφορα θεαματικά, από τη σκοτεινή κομψότητα του Λονδίνου, ένα black cab να οδηγεί σε υποβρύχια καταπακτή, μέχρι την americana της άγριας Δύσης, τα γουίσκια, τα πιστόλια και τα κορίτσια με τα πλούσια ελέη, για να επιστρέψει, διαγράφοντας φυσικά πλήρη και τέλειο κύκλο, στον Χάρι, με τρόπο εκπληκτικό. Γιατί; Επειδή κανείς δεν μπορεί να μην προσέξει τον Φράνκι να τραγουδά, όπως μόνο εκείνος ξέρει, «I did it my way...» Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: