Buzz

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Η ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου, ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

Λίγο πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon» έχει το πρώτο της τρέιλερ, έτσι ώστε κι εμείς να πάρουμε μια πρώτη μικρή γεύση.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε εξηγεί γιατί δεν ήταν ώριμος αρκετά για να σκηνοθετήσει το «Νονό ΙΙ»

killers of the flower moon

Με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με διάρκεια 3 ώρες και 26 λεπτά, είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Μάς επιστρέφει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Στο «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν. Ολοι τους θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί των Καννών.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 του ίδιου μήνα, μια περίοδος που θα την βάλει δυναμικά στην οσκαρική κούρσα.