Buzz

Kick-Ass 2: είναι γεγονός! (το επιβεβαιώνει και ο Ααρον Τζόνσον)

στα 10

Στις συνεντεύξεις που έδωσε αυτό το σαββατοκύριακο για το «Savages», ο Ααρον Τζόνσον μίλησε εκτενώς για το ενδεχόμενο του «Kick-Ass» sequel. Δεν είναι ενδεχόμενο πια: ξεκινά γυρίσματα το φθινόπωρο και θα είναι... ακατάλληλο!

Kick-Ass 2: είναι γεγονός! (το επιβεβαιώνει και ο Ααρον Τζόνσον)

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, ο Ααρον Τζόνσον (πρωταγωνιστής του «Savages» του Ολιβερ Στόουν) δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων του «Kick-Ass 2» αυτό το φθινόπωρο. «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Πιστεύω ότι έχουν υπογράψει πλέον και η Κλόι και ο Κιρς. Εγώ θα το κάνω σίγουρα, ο Τζεφ Γουάντλοου θα το σκηνοθετήσει. Ναι, είναι γεγονός!»

Ο Τζόνσον αποκάλυψε ότι έχει ήδη παραλάβει κόπια του σεναρίου και είναι βέβαιος ότι και αυτή η ταινία θα κριθεί «R» (Restricted), περιορισμένης καταλληλότητας, κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν συμβιβάστηκε με μία πιο εύκολη mainstream αρπαχτή.

«Το είχα πει από την αρχή» λέει ο Τζόνσον. «Σε όλο τον κόσμο που μας σταματούσε στο δρόμο και ρωτούσε για το αν θα υπάρξει sequel το είχα πει: θέλω πολύ να το κάνω αρκεί να κρατήσει την ποιότητα και την φρεσκάδα της πρώτης ταινίας, αλλά ταυτόχρονα να έχει και κάτι νέο να πει. Το σενάριο που παρέλαβα έχει όλα τα συστατικά που απαιτούσα. Και για αυτό θα ξαναφορέσω τη στολή με ενθουσιασμό!»

Οι ερωτήσεις στον νεαρό ηθοποιό όμως δεν σταμάτησαν στην ανάμιξή του με το «Kick-Ass 2». Η χθεσινή είδηση που θέλει τον Μπρετ Εστον Ελις να προτρέπει τους κινηματογραφικούς παραγωγούς να μεταφέρουν στο σινεμά το «50 Shades of Grey» και να δώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κάποιον σαν τον «Ααρον Τζόνσον ή τον Ράιαν Γκόσλινγκ», θα πρέπει να τον κολάκεψε.

«Είμαι ευγνώμων. Είναι υπέροχο όταν ταλαντούχοι άνθρωποι αναγνωρίζουν και επαινούν τη δουλειά σου. Είναι πραγματικά υπέροχο να το βλέπεις αυτό κάποια στιγμή στην καριέρα σου. Και επίσης, πρακτικά, σε κάνει λίγο περισσότερο εμπορικά ορατό στους παραγωγούς - τους βάζει τη σκέψη στο μυαλό τους. Ετσι νομίζω, τουλάχιστον...»