Buzz

Kick-Ass 2: το σίκουελ ξεκινά γυρίσματα!

στα 10

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και έναν μήνα περίπου, επιβεβαιώνονται: Ααρον Τζόνσον, Κλόι Μόριτζ και Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας υπογράφουν για το sequel του «Kick Ass». Ο Τζεφ Γουάντλοου («Never Back Down») γράφει και σκηνοθετεί.

Kick-Ass 2: το σίκουελ ξεκινά γυρίσματα!

Ο κόμικ δημιουργός του «Kick-Ass», Μάρκ Μίλαρ, μας τα είχε πει: το «Kick-Ass 2» έχει πάρει το πράσινο φως, με γυρίσματα το καλοκαίρι. Σήμερα επιβεβαιώνεται: η Universal ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προπαραγωγής για το sequel της cult επιτυχίας.

Η μεγαλύτερη εγγύηση είναι η επιστροφή των πρωταγωνιστών. Από όσα διαβάζουμε τόσο ο Ααρον Τζόνσον (ο νερντ κεντρικός χαρακτήρας που μεταμορφώνεται σε «Kick Ass») όσο και ο Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας («Κόκκινη Ομίχλη») θα επιστρέψουν για να αναλάβουν ξανά δράση στο νέο σενάριο που ετοιμάζει ο Τζεφ Γουάντλοου, ο οποίος επίσης θα σκηνοθετήσει.

Το κυριότερο; Το Hit Girl που έκαψε καρδιές, η Κλόι Μόριτζ, όχι απλά επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά θα έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο. Ο μπαμπάς Νίκολας Κέιτζ συμφώνησε επίσης για, τουλάχιστον, ένα cameo.

Στο καινούργιο σενάριο θα υπάρχουν όμως περισσότεροι κεντρικοί χαρακτήρες, τους οποίους η δημιουργική ομάδα κρατάει προς το παρόν ως έκπληξη.

Στο μόνο που έπεσε έξω ο Μίλαρ; Τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν λίγο: δεν ξεκινούν τώρα το καλοκαίρι, αλλά το Σεπτέμβριο. Η ταινία όμως αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2013.

Ανυπομονούμε!