Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «We Need to Talk About Kevin»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «We Need to Talk About Kevin»

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «We Need to Talk About Kevin» της Λιν Ράμσεϊ που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 22.30 στο σινεμά Αττικον Cinemax Class.

Δεν χρειάζεται να πει κανείς περισσότερα για μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, τη διασκευή της Λιν Ράμσεϊ («Morvern Callar») στο best seller της Λάιονελ Σράιβερ που συμμετείχε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και στέλνει την Τίλντα Σουίντον ως φαβορί για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «We Need to Talk About Kevin» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Αττικόν Cinemax Class πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ