Buzz

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Holy Motors»!

στα 10

Δέκα από εσάς θα κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις προβολές του «Holy Motors» την Πέμπτη και την Παρασκευή στον κινηματογράφο Δαναό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε καλά διαβασμένοι...

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Holy Motors»!

Μετά από την πρεμιέρα του στο επίσημο διαγωνιστικό τμήματ του 65oυ Φεστιβάλ Καννών και την ελληνική πρώτη του ως άνοιγμα του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το «Ηoly Motors» του Λεός Καράξ φτάνει αισίως στις ελληνικές αίθουσες για να σας ανοίξει μια πόρτα στο παράξενο, γοητευτικό, αστείο και συγκινητικό σύμπαν του κύριου Οσκάρ...

Εντεταλμένος από έναν κοσμικό σκηνοθέτη να υποδύεται ρόλους ως επάγγελμα ή απλά σαν μια μυστική αποστολή, ο ήρωας του «Holy Motors» (ένας εκπληκτικός Ντενίς Λαβάν στον σημαντικότερο ρόλο της καριέρας του) θα διανύσει ένα 24ωρο μέσα στο οποίο ο ίδιος θα ζήσει 11 διαφορετικές ζωές και ο Λεός Καράξ θα διανύσει σαν ένα ιλιγγιώδες roller coaster οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ως κινηματογραφικό τριπ.

Δέκα από εσάς θα κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την ταινία στον κινηματογράφο Δαναό, αρκεί να μας απαντήσετε στην ερώτηση «Σε πόσες ταινίες του Λεός Καράξ έχει παίξει ο Ντενίς Λαβάν;». Στείλτε μας τις απαντήσεις σας στο win@flix.gr με την ένδειξη «Holy Motors - Δαναός» δηλώνοντας ποια από τις δύο ημέρες (Πέμπτη η Παρασκευή) θα θέλατε να παρακολουθήσετε την ταινία. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου με e-mail. Οι ώρες προβολών της ταινίας είναι 17:30 - 20:00 - 22:30.


Πριν απαντήσετε διαβάστε προσεκτικά όσα έχουμε γράψει μέχρι σήμερα για το «Holy Motors». Ανάμεσά τους θα βρείτε και την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση: