Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Love»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Love»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Love» του Γουίλιαμ Γιούμπανκ που θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο 22.00 στο σινεμά Απόλλων Cinemax Class.

Το 2039 ο Αμερικανός αστροναύτης Λι Μίλερ ταξιδεύει με αποστολή να διαπιστώσει αν ένας εγκαταλελειμμένος για δύο δεκαετίες διαστημικός σταθμός τηρεί τις προϋποθέσεις για να επαναλειτουργήσει. Οταν χάνει την επαφή με τη Γη, θα μείνει μόνος του στο διάστημα και, καθώς ο χρόνος περνά, η καθημερινότητα χάνει το νόημά της και η τρέλα πλησιάζει. Ο Λι, παλεύοντας να επιβιώσει και να παραμείνει λογικός μέσα σε έναν κλειστοφοβικό εφιάλτη, θα κάνει μια ανακάλυψη που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα.

To «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ συναντά το «Moon» του Ντάνκαν Τζόουνς σε μια διαστημική όπερα που φέρει την υπογραφή (στην παραγωγή και τη μουσική επένδυση) των Angels and Airwaves, του αμερικανικού συγκροτήματος («art project» είναι μάλλον μια καλύτερη περιγραφή) που αποτελούν ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Βlink - 182, o κιθαρίστας των Over My Dead Body, o ντράμερ των Offspring και ο μπασίστας των 30 Seconds to Mars.

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Love» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aπόλλωνα πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ