Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Underwater Love»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Underwater Love»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Underwater Love» του Σίντζι Ιμαόκα που θα προβληθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (προς ξημερώματα Κυριακής) στις 00.30 στο σινεμά Απόλλων Cinemax Class.

Ολα κυλούν σχετικά φυσιολογικά στη ζωή της 35χρονης Ασούκα, καθώς εργάζεται σε ένα εργοστάσιο με ψάρια και σχεδιάζει να παντρευτεί το αφεντικό της. Μια μέρα όμως θα συναντήσει το Κάππα, ένα πλάσμα βγαλμένο από τα βάθη της ιαπωνικής μυθολογίας που ζει στην λίμνη και μοιάζει με υβρίδιο ανθρώπου και χελώνας. Γρήγορα θα καταλάβει πως το συγκεκριμένο Κάππα είναι η μετενσάρκωση του Αόκι, φίλου της από το σχολείο που πνίγηκε στα 17 του. Η Ασούκα αρχικά θα κρύψει τον Αόκι από την οικογένειά της και τον μνηστήρα της, ενώ αυτό που θα επακολουθήσει είναι ένα παράξενο και φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής, αγάπης και σεξ.

Ποπ μιούζικαλ φαντασίας με τη διεύθυνση φωτογραφίας του Κρίστοφερ Ντόιλ (συνεργάτη του Γουονγκ Καρ Βάι) που δίνει τον ορισμό στο κινηματογραφικό είδος του «pinku eiga». Κοινώς, η απόλυτη μεταμεσονύκτια εμπειρία στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρες Conn-x».

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Underwater love» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aπόλλωνα πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ