Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Todos Tus Muertos»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Todos Tus Muertos»

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Todos Tus Muertos»/«Ολοι οι Νεκροί» του Κάρλος Μορένο που θα προβληθεί αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, στο σινεμά ΔΑΝΑΟΣ 1 στις 17.30.

Ο Σαλβαδόρ είναι αγρότης στην επαρχία της Κολομβίας. Μια μέρα ξυπνάει ακολουθώντας την καθιερωμένη του ρουτίνα, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με μια στοίβα από πτώματα, που κείτονται στο χωράφι του. Σπεύδει άμεσα να ειδοποιήσει την αστυνομία και τις αρχές, αλλά για κακή του τύχη, εκτός από το ότι είναι Κυριακή, είναι και ημέρα εκλογών και κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με μια υπόθεση-βόμβα. Μαύρη κωμωδία από μια ανερχόμενη δύναμη της Κολομβίας, που βραβεύθηκε με το βραβείο φωτογραφίας στο φεστιβάλ του Σάντανς και υπήρξε επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ.

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Todos Tus Muertos» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του ΔΑΝΑΟΥ 1 πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ