Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Matching Jack»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Matching Jack»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Matching Jack» της Νάντια Τας που θα προβληθεί αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, στο σινεμά ATTIKON Cinemax Class στις 20.00 το βράδυ.

Το «Matching Jack» είναι η καινούρια ταινία της Ελληνοαυστραλέζας Νάντια Τας («Amy») και αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας που ξεκινά μια αποκαλυπτική αναζήτηση δωρητή μυελού των οστών για να βοηθήσει τον γιο της που έχει διαγνωσθεί με λευχαιμία. Η 20th Century Fox άνοιξε την ταινία σε 185 κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2010, πράγμα που σηματοδοτεί την μεγαλύτερη διανομή αυστραλέζικης ταινίας στην Αμερική μετά από το «Australia» του Μπαζ Λούρμαν. Εχει βραβευθεί με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μιλάνου και κέρδισε και το βραβείο της επιτροπής Cannes Cinephile στο φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο του 2011. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζακίντα Μπαρετ και ο Τζέιμς Νέσμπιτ.

Στην προβολή της ταινίας θα βρίσκεται και η Νάντια Τας για να την παρουσιάσει στο κοινό.

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Matching Jack» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του ΑΤΤΙΚΟΝ Cinemax Class πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ