Buzz

Κερδίστε DVD: «Hanna» του Τζο Ράιτ

στα 10

Το Flix και η Odeon προσφέρουν σε τρεις τυχερούς από ένα DVD της ταινίας του Τζο Ράιτ «Hanna». Αποδείξτε ότι είστε ικανοί να τα κερδίσετε...

Flix Team
Κερδίστε DVD: «Hanna» του Τζο Ράιτ

Η Χάνα δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση της Φινλανδίας, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Οταν είναι έτοιμη θα βγει στον κόσμο, σε μια αποστολή που θα τη φέρει αντιμέτωπη όχι μόνο με επικίνδυνους αντιπάλους και την αδίστακτη γυναίκα που ενορχηστρώνει τη δράση τους, αλλά κυρίως με την αλήθεια για τον ίδιο της τον εαυτό.

H εκδοχή του Τζο Ράιτ («Η Εξιλέωση») για το πως μπορεί να μοιάζει μια ταινία δράσης για σκεπτόμενους θεατές, διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μια ταινία για να αναπτύξει μια ισχυρή βάση θαυμαστών: μια πρωταγωνίστρια (Σίρσα Ρόναν) σκέτη αποκάλυψη, μια σκηνοθεσία που μοιράζει συναίσθημα και ιλιγγιώδη δράση σε τέλειες δόσεις και μια νότα τραγωδίας που θα συγκινήσει ακόμη και τους πιο υποψιασμένους.

Το «Hanna» κυκλοφορεί σε DVD και Blu-Ray από την Odeon, περιέχει συνεντεύξεις των συντελεστών και μπορείτε να το βρείτε στην μοναδική τιμή 14,90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική) για το DVD και 21,90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική) για το Blu-Ray.

**Εσείς, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα τρία DVD αντίτυπα του «Hanna», αν μας απαντήσετε στα σχόλια παρακάτω: «Ποιο βρετανικό συγκρότημα υπογράφει τη μουσική της ταινίας;»

Θυμηθείτε, όταν υποβάλλετε την απάντηση σας, να σημειώσετε και το email σας – δεν εμφανίζεται στο site, αλλά το χρειαζόμαστε για να σας ενημερώσουμε εάν κερδίσετε.

Ο διαγωνισμός θα λήξει λήγει το βράδυ της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου και οι νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα για το «Hanna» εδώ