Buzz

Τώρα κι η Κέιτι Χολμς γίνεται σκηνοθέτης. Γιατί μπορεί

στα 10

Don’t call me Mrs Cruise… Η Κέιτι Χολμς δίνει νέα ώθηση στην καριέρα της, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία

Τώρα κι η Κέιτι Χολμς γίνεται σκηνοθέτης. Γιατί μπορεί

Ο μεγαλύτερος θόρυβος που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Κέιτι Χολμς ήταν με τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ, την ανατροφή της κόρης τους, Σούρι και τα επώνυμα ρουχαλάκια που της φοράει όταν την πηγαίνει στο σχολείο της στη Νέα Υόρκη. Οχι πια. Ενώ ήδη κρατά ένα μικρό ρόλο στο «The Giver» του Φίλιπ Νόις με τη Μέριλ Στριπ, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει πιο θεαματικά, τώρα που τα οικογενειακά της προβλήματα έχουν βγει από το κάδρο, ετοιμάζοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Η ταινία λέγεται «All We Had» και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ανι Γουέδεργουαξ, σε σενάριο που υπογράφει ο Τζος Μπουν, ο σκηνοθέτης του «The Fault in Our Stars», με παραγωγό την Τζέιν Ρόζενταλ της Tribeca Productions.

Η ιστορία, τρυφερή και δραματική, ακολουθεί τις περιπέτειες μιας μητέρας με την 13χρονη κόρη της, οι οποίες βρίσκονται στο όριο της φτώχιας κι ανακαλύπτουν συμπαράσταση και υποστήριξη ανάμεσα στους κατοίκους μιας μικρής αμερικανικής πόλης. Η Γουέδεργουαξ κυκλοφόρησε αυτό, το πρώτο της μυθιστόρημα τον Αύγουστο, ενώ η Κέιτι Χολμς είχε ήδη εξασφαλίσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα από τον Ιούλιο. «Νιώθω ενθουσιασμό και μεγάλη τιμή που θα συνεργαστώ με την Τζέιν και τον Τζος,» δήλωσε η ηθοποιός και προσεχώς σκηνοθέτης, «κι ανυπομονώ να ζωντανέψω τους απίστευτους ήρωες της Ανι στην οθόνη».

Αρα η Κέιτι Χολμς πραγματικά παίρνει το μέλλον της στα χέρια της: προαγοράζει ένα βιβλίο που δεν έχει κυκλοφορήσει, αγκαζάρει τον δημοφιλέστερο εμπορικά νέο Αμερικανό σκηνοθέτη για να το διασκευάσει, γίνεται σκηνοθέτης και, βεβαίως, θα πρωταγωνιστήσει στο δικό της πρότζεκτ, το οποίο θα έχει πιθανότατα ένα ρόλο μαμάς έτοιμο για βραβεία. Κάτι έμαθε από τη συμβίωση με τον Τομ Κρουζ τόσα χρόνια! Εμείς που μάς άρεσε ήδη από το «Dawson's Creek» κερδίζουμε κάτι;