Buzz

Μάικλ Ντάγκλας & Κάθλιν Τέρνερ: ξανά μαζί!

στα 10

35 χρόνια μετά την πρώτη εξωτική τους συνεύρεση και 39 μετά τον «Πόλεμο των Ρόουζ», το θρυλικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι των 80ς ετοιμάζεται για το reunion του.

Μάικλ Ντάγκλας & Κάθλιν Τέρνερ: ξανά μαζί!

Ο Μάικλ Ντάγκλας τα τελευταία 2 χρόνια ήταν το hit come back της μικρής οθόνης: με τη σειρά «The Kominsky Method», μία «μεστή» (σ.σ.,διπλή αναγνωση), γλυκόπικρη κομεντί για τις περιπέτειες ενός πρώην σταρ και νυν καθηγητή υποκριτικής στο Λος Αντζελες.

Η κακή είδηση του καλοκαιριού ήταν ότι ο Αλαν Αρκιν (στην ουσία, το άλλο του μισό στη σειρά) αποχώρησε και δεν θα εμφανιστεί στον τρίτο και (ανακοινωμένα) τελευταίο κύκλο.

Κι εκεί που επεξεργαζόμασταν τη σκέψη του πώς θα εντάξουν οι δημιουργοί στο στόρι την σημαντική αυτή αποχώρηση, και πώς θα επανορθώσουν χωρίς την κόντρα, τους διαλόγους και τις γκάφες των δύο γερόντων φίλων, ήρθε η καλή είδηση.

Διαβάστε κι αυτό: «Notting Hill»: Ποια μεγάλη σταρ αποκάλυψε ότι κυνήγησε το ρόλο της Τζούλια Ρόμπερτς κι... έχασε;

romancing the stone 607

war of roses 607

Η Κάθλιν Τέρνερ υπέγραψε να συμπρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο (είχε ένα γκεστ στον δεύτερο) και να στηρίξει τον Μάικλ Ντάγκλας στο μεγάλο φινάλε της σειράς. Η Τέρνερ θα ερμηνεύσει την Ροζ, την εκρηκτική πρώην γυναίκα του κεντρικού ήρωα, η οποία επιστρέφει στο Λος Αντζελες για να επανασυνδεθεί με την κόρη τους και να προκαλέσει μεγάλους πονοκεφάλους στον ίδιο.

Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην συγκινηθεί με αυτό το renion. Στα 80ς, η χημεία των δυο τους είχε βάλει φωτιά στην οθόνη με τα «Romancing the Stone» (1984) και «Jewel of the Nile» (1985), και την είχε ανατινάξει με την κατάμαυρη κωμωδία «Ο Πόλεμος των Ρόουζ» (1989).

Ανυπομονούμε για τις ατάκες, τα δολοφονικά βλέμματα, τα ευρηματικά βρισίδια, τις αναφορές/κλείσιμο ματιού και το απόλυτο φαν που υπόσχεται αυτό το renion.

Διαβάστε περισσότερα: