Buzz

Καρτ ποστάλ από το Μόναχο

στα 10

O Βαρδής Μαρινάκης ταξίδεψε στο Φεστιβάλ του Μονάχου για την προβολή της ταινίας του «Μαύρο Λιβάδι» κι επιστρέφοντας, μοιράστηκε με το Flix, κάποιες σκέψεις και μερικές (υπέροχες) φωτογραφίες.

Καρτ ποστάλ από το Μόναχο

Μαζί με το «Wasted Youth» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, το «Μαύρο Λιβάδι» συμμετείχε στο διεθνές πρόγραμμα του δεύτερου μεγαλύτερου γερμανικού φεστιβάλ, που γίνεται στο Μόναχο, την «κινηματογραφική» πρωτεύουσα της χώρας.

Ζητήσαμε από τον Βαρδή να μας στείλει μια «κάρτ ποστάλ». Μας χάρισε μερικές φωτογραφίες και αυτές τις δυστυχώς επώδυνα αληθινές, σκέψεις:

«Επιστρέφοντας από το Μόναχο έπαθα τη γνωστή κατάθλιψη. Εκεί μια κοινωνία που ευημερεί κι εδώ μια κοινωνία που αγωνίζεται για τα βασικά. Ο κόσμος εκεί τσαχπίνης, ευγενικός, χαλαρός, ζωντανός, ομαδικός με καθολική αγάπη και περηφάνια για την πόλη που ζει. Κάνοντας βόλτα στο τεράστιο και πανέμορφο κεντρικό πάρκο του Μονάχου (10 λεπτά περπάτημα από το κέντρο), σκέφτηκα πως αν ήμουν Βαυαρός θα μπορούσα να γυρίσω τις σκηνές της φύσης του «Μαύρου Λιβαδιού» μέσα στην ίδια την πόλη μου...»