Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2013: Η Chopard είναι ερωτευμένη με το σινεμά και το γιορτάζει μ' ένα VIP party!

στα 10

Για να γιορτάσει την μακρόχονη ιστορία πάθους για το σινεμά, ο οίκος Chopard οργάνωσε μία βραδιά σε γιοτ αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του κόλπου των Καννών με θέμα «In Love with Cinema» και θέα τη φωτισμένη Κυανή Ακτή.

Flix Team
Κάννες 2013: Η Chopard είναι ερωτευμένη με το σινεμά και το γιορτάζει μ' ένα VIP party!

Μετά από το πάρτι του Trophée Chopard, μία πριβέ «In Love with Cinema» βραδιά. Η απόλυτη μυστικότητα που χαρακτηρίζει τα exclusive πάρτι της Chopard, που αποτελούν παράδοση στο γκλάμουρ του φεστιβάλ Καννών από το 1998, τηρήθηκε και φέτος. Τους VIP καλεσμένους παραλάμβαναν μικρά σκάφη και τους μετέφεραν ανοικτά στον κόλπο των Καννών, όπου αγκυροβολημένο ήταν το γιοτ «Ambiance».

Με το που επιβιβαζόσουν στο κότερο φορούσες το ναυτικό καπέλο της Chopard και το πάρτι ξεκινούσε. Ηταν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που περιλάμβαναν από επίδειξη μόδας Haute Joaillerie, χορευτές, έναν μάγο και το συγκρότημα των Gipsy Queens. Αργά το βράδυ ξεσήκωσε την πίστα, ο DJ Cut Killer.

1Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και το Bond Girl, Ναόμι Χάρις

Οικοδεσπότες της βραδιάς οι Καρολίν και Καρλ Φρίντριχ Σοφέλ, οι Πρόεδροι του Οίκου Chopard, οι οποίοι καλωσόρισαν εν πλω τους celebrities καλεσμένους τους: από την Ούμα Θέρμαν μέχρι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν από τον θρυλικό οδηγό αγώνων Τζάκι Ιξ στην Ναόμι Χάρις (το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ) και από την Πέτρα Νέμκοβα στην δική μας Δωροθέα Μερκούρη, όμορφοι άνθρωποι, όμορφα διασκέδασαν.

2Η Καρολίν Σοφέλ με την Ούμα Θέρμαν και την Εριν Χέδερτον

3Γενική άποψη του πάρτι

4Καρολίν Σοφέλ, Χάρβεϊ Γουάινστιν και Αλέξις Βέλερ

5

Ολοι φυσικά φορούσαν Chopard. Η Ούμα Θέρμαν φόρεσε ροζ χρυσό και στρογγυλά κίτρινα διαμάντια, η Ναόμι Χάρις λευκόχρυσο, διαμάντια, ρουμπίνια και ρουμπελίτες, η Πέτρα Νέμκοβα διαμάντια πουάρ και ζαφείρια.

To «Behind the Candelabra» πάρτι των ΗΒΟ & Chopard

Μπορεί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Behind the Candelabra» του Στίβεν Σόντερμπεργκ να ξεκίνησε το κέφι από νωρίς, όμως οι Μάικλ Ντάγκλας, Ματ Ντέιμον και αρκετοί VIP καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι αρκετά αργά στο πάρτι που συνδιοργάνωσε το ΗΒΟ με χορηγό τη Chopard.

Οι Κάννες έχουν έντονη κι αυτή τους την πραγματικότητα: την λάμψη, τη χλιδή, τις βραδιές με τα πυροτεχνήματα που μας κάνουν να κοιτάμε ψηλά. Kαι τους εκπρόσωπους του Οίκου Chopard να βάζουν στην άκρη για λίγο την έρευνα για την κλοπή-σκάνδαλο κοσμημάτων τους αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων από ξενοδοχείο των Καννών - την δεύτερη μόλις μέρα του φεστιβάλ!

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι του ΗΒΟ.

1

2

3

4