Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2013: Γιατί η Πάρις Χίλτον έκλαψε στην προβολή του «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα

στα 10

Μην φανταστείτε ότι συγκινήθηκε από το κινηματογραφικό όραμα της Σοφία Κόπολα, αλλά δεν άντεχε να βλέπει το σπίτι των ονείρων της να γίνεται πλιάτσικο από τη συμμορία των νεαρών που την επισκέφθηκαν πολλάκις στο παρελθόν.

Κάννες 2013: Γιατί η Πάρις Χίλτον έκλαψε στην προβολή του «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα

Την Πάρις Χίλτον συνάντησε στο πάρτι μετά την επίσημη πρεμιέρα του «The Bling Ring» στο 66ο Φεστιβάλ Καννών ο Κάιλ Μπουκάναν του Vulture.com και δεν άντεξε στον πειρασμό να τη ρωτήσει τη γνώμη της για την ταινία στην οποία όχι μόνο στάθηκε ως έμπνευση, αλλά πρωταγωνιστεί τόσο η ίδια όσο και το σπίτι της.

Θυμίζουμε πως η Πάρις Χίλτον υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα της συμμορίας που έδρασε το 2008 και το 2009 στο Λος Αντζελες, εισβάλλοντας παράνομα σε σπίτια διασήμων και βανδαλίζοντάς τα, αφαιρώντας από ρούχα μέχρι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και που τα μέλη της έμειναν γνωστά (μετά από τον τίτλο που έδωσε στο κομμάτι για την ιστορία τους το Vanity Fair) ως οι «Υποπτοι που φορούσαν Λουμπουτάν».

«Ενιωσα πολύ ευάλωτη βλέποντας την ταινία», δήλωσε στον Μπουκάναν, «Σε κάποια σημεία της, κυριολεκτικά ήθελα να βάλω τα κλάμματα. Ηξερα τι είχε συμβεί με τις κλοπές αλλά δεν είχα δει ποτέ ακριβώς τι γινόταν μέσα στο σπίτι μου. Αυτά τα παιδιά ήταν στ' αλήθεια μέσα στο σπίτι και έκαναν όλα αυτά τα απαίσια πράγματα; Είναι τόσο βίαιο. Με έκανε να θυμώσω και να εκνευριστώ και σχεδόν να πω πως αν τα συναντούσα κάπου θα ήθελα να τα χαστουκίσω.»

2

Στην ταινία η Χίλτον εμφανίζεται για πολύ λίγο σε μια σκηνή σε ένα κλαμπ, αλλά το σπίτι της στο οποίο εισβάλλει η συμμορία είναι το πραγματικό της σπίτι που σχεδιάσε η ίδια (βάζοντας το πρόσωπό της πάνω σε μαξιλάρια, ταπετσαρίες κλπ). «Ο μόνος λόγος που δέχθηκα να χρησιμοποιηθεί για την ταινία ήταν η Σοφία. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι είναι μια απίστευτα ταλαντούχα σκηνοθέτις. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα είχα πει όχι. Την εμπιστεύομαι. Και η ταινία είναι απίστευτη. Είναι τόσο καλή.»

Οσο για το αν συγκινήθηκε καθόλου από την ιστορία των παιδιών, απάντησε πως «Με τίποτα. Ενιωσα λίγο άσχημα για το αγόρι, γιατί δεν νομίζω ότι ήθελε να κλέψε τίποτα αλλά ήθελε να είναι cool για να αρέσει στο κορίτσι που αγαπούσε. Οπότε κυρίως ρίχνω το φταίξιμο στο κορίτσι - αρχηγό της συμμορίας. Δεν ξέρω το όνομά της, αλλά αυτή φταίει για όλα.»

Εχετε μείνει άφωνοι από τις δηλώσεις της Χίλτον και περισσότερο ακόμη από την εικόνα με τα μαξιλάρια που φέρουν το πρόσωπό της;

Χαλαρώστε, διαβάζοντας όσα είπε η Σοφία Κόπολα και η συμμορία της χθες στη συνέντευξη Τύπου στο 66ο Φεστιβάλ Καννών και τη γνώμη του Flix για το «The Bling Ring».


Μάθετε τα πάντα για το 66ο Φεστιβάλ Καννών, στο ειδικό τμήμα του Flix.gr που ανανεώνεται συνεχώς.