Buzz

Και πίνω μπύρες: Τρέιλερ για το «World's End» του Εντγκαρ Ράιτ

στα 10

Τελευταίο μέρος της άτυπης τριλογίας που ξεκίνησε με το «Shaun Of The Dead» και συνεχίστηκε με το «Hot Fuzz», το νέο φιλμ των Ράιτ, Σαίμον Πεγκ και Νικ Φροστ, είναι το πιο μεθυσμένο απ όλα. Και ίσως το πιο απολαυστικό.

Και πίνω μπύρες: Τρέιλερ για το «World's End» του Εντγκαρ Ράιτ

Η πρώτη ταινία πήρε το είδος των zombie flicks και έχτισε πάνω του μια απροσδόκητη, εξωφρενική κωμωδία. Η δεύτερη έκανε το ίδιο με αυτό των αστυνομικών buddy movies, και τώρα η Three Flavours Cornetto Trilogy του Ράιτ, ολοκληρώνεται με το «World's End» που είναι με διαφορά η πιο φιλόδοξη από τις τρεις.

Εκτός από τον Νικ Φροστ και τιν Σάιμον Πεγκ που ήταν εκεί από την αρχή, αυτή τη φορά στην παρέα των φίλων που αποφασίζουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους να μεθύσουν σε όλες της παμπ της πόλης που μεγάλωσαν προστίθενται ο Πάντι Κονσιντάιν, ο Εντι Μάρσαν και ο Μάρτιν Φρίμαν.

Κι ο τόνος εδώ δίνεται από τα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας αφού η μεθυσμένη περιπέτειά τους πέρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή όταν ανακαλύπτουν ότι οι κάτοικοι της μικρής τους πόλης έχουν μεταμορφωθεί σε όχι και τόσο φιλικές εξωγήινες οντότητες.

Το «Invasion of the Body Snatchers» και ο «Πόλεμος των Κόσμων» μοιάζουν μερικές μόνο από τις αναφορές που μπορεί κανείς να ανακαλύψει βλέποντας το τρέιλερ, όμως η πιο σταθερή, παραμένει το αναρχικό geezer χιούμορ των σεναριογράφων και πρωταγωνιστών αλλά και του σκηνοθέτη, οι οποίοι έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ήδη μια δική τους κινηματογραφική «σχολή».

Πάρτε μια γεύση από τη νέα... γεύση Cornetto που ετοιμάζονται να μας κεράσουν στο βίντεο και διαβάστε περισσότερα για το φιλμ...