Buzz

Μόνο ο Κρις Πρατ μπορεί να δαμάσει τους δεινόσαυρους! Νέο, ακόμη πιο «μεγάλο» τρέιλερ για το «Jurassic World»

στα 10

Φτάνοντας μια ανάσα πριν από την εξοδό τους στους κινηματογράφου, το «Jurassic World» αποκαλύπτει το μεγεθός του και αφήνει τα υπόλοιπα στον Κρις Πρατ...

Flix Team
Μόνο ο Κρις Πρατ μπορεί να δαμάσει τους δεινόσαυρους! Νέο, ακόμη πιο «μεγάλο» τρέιλερ για το «Jurassic World»

Ηταν το 1993 όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έφερε και πάλι τα προϊστορικά πλάσματα κάθε μεγέθους, από το XS μέχρι το XXL στην οθόνη στο «Jurassic Park», μια ταινία που στηρίχθηκε σε ένα έξυπνο gimmick και στην αλματώδη πρόοδο των ειδικών εφέ για να γίνει μια από τις θεαματικές επιτυχίες της εποχής της.

Κατά πόσο αυτά αρκούν για να επαναλάβει εκείνον τον θρίαμβο είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί, αλλά το σίγουρο απ΄ότι μπορούμε να καταλάβουμε από τα υλικά της ταινίας που κυκλοφορούν και κορυφώνονται καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που χρησιμοποιείται ως δόλωμα εδώ, κι αυτός δεν είναι άλλος από την νοσταλγία.

Τα πιτσιρίκια που είδαν το «Jurassic Park» τότε, μπορεί και να έχουν δικά τους πιτσιρίκια σήμερα και μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δίσταζαν να κάνουν μια ακόμη επίσκεψη στο ανανεωμένο Ιουράσιο Πάρκο της οθόνης. Πόσω μάλλον όταν εκεί μέσα θα βασιλεύει ο Κρις Πρατ με το νέο του look, μακριά από το «Parks and Recreation», πιο κοντά στο «Guardians of the Galaxy» και, πώς όχι, στον επόμενο Ιντιάνα Τζόουνς!

Jurassic World 607

Μετά το πρώτο τρέιλερ και την πρώτη σκηνή (δείτε τα εδώ) που είδαν το φως της δημοσιότητας, ένα νέο χορταστικό τρέιλερ δείχνει τα πραγματικά «δόντια» του «Jurassic World» στη μορφή ενός υπερθεάματος που έρχεται για να σαρώσει ταμεία και λοιπά που θα βρει στο δρόμο του.


Διαβάστε ακόμη: