Buzz

Ο καμπινές του μέλλοντος είναι σταθερή αξία, στο νέο τρέιλερ του «Jupiter Ascending»

στα 10

Ακόμα περισσότερο υπερθέαμα αλλά και camp εκπλήξεις, στο δεύτερο trailer του νέου opus των αδελφιών Γουατσόφσκι.

Ο καμπινές του μέλλοντος είναι σταθερή αξία, στο νέο τρέιλερ του «Jupiter Ascending»

Μετά το ανάμεικτων αντιδράσεων μεγαλεπήβολο «Cloud Atlas», ο Αντι και η Λάνα Γουατσόφσκι αποχωρίζονται τον Τομ Τίκβερ και προχωρούν μόνοι τους στο μέλλον, το οποίο ελπίζουν ότι θα υπερβεί ακόμα κι αυτή τη φήμη του «Matrix». Το «Jupiter Ascending», γραμμένο από τους ίδιους, μάς ταξιδεύει και πάλι σ’ ένα φουτουριστικό σύμπαν, εξαιρετικά εντυπωσιακό, όπου τα πάντα μοιάζουν προηγμένα, παραμυθένια, διαστημικά, εκτός από… τις καλλιόπες, όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε και όπου η Μίλα Κούνις, φορά κανονικά τα λαστιχένια γάντια, πιάνει το βουρτσάκι και ξεκινά δουλειά στον καμπινέ!

jupiter01

Στο «Jupiter Ascending», το οποίο προορίζεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούλιο 2014, εν μέσω των καλοκαιρινών blockbusters, η Τζούπιτερ Τζόουνς, η ηρωίδα της Μίλα Κούνις, είναι μια ταπεινή καθαρίστρια με ατυχές παρελθόν και όχι ακριβώς λαμπρό μέλλον, αλλά η οποία, ακόμη κι αν δεν το φαντάζεται ποτέ, είναι γεννημένη κάτω από συνθήκες που προδιαγράφουν τη μελλοντική ενθρόνισή της στον θρόνο της βασίλισσας του Γαλαξία. Κι ακριβώς γι αυτό, κάποιοι θέλουν να την σκοτώσουν.

jupiter02

Κι εδώ είναι που μπαίνει στην ιστορία ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, με το εμβληματικό όνομα Κέιν, ένας γενετικά μεταλλαγμένος στρατιώτης που αναλαμβάνει να τη σώσει και να της δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα όσα της αξίζουν, σε κάτι που ακούγεται σαν μια διαστημική εκδοχή της Σταχτοπούτας, αλλά με περισσότερη δράση και αγωνία. Ανάμεσα στο να θαυμάσεις και να κοροϊδέψεις (πάρα πολύ όμως), τα μυτερά αυτάκια του Τσάνινγκ Τέιτουμ, την Κούνις που είναι φτυστή η Θιοντόρα στο «Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος», μαζί με κάτι από την ιπτάμενη νύφη του Κουστουρίτσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θέλεις να δεις αυτήν την ταινία, έστω για την απόλαυση της υπερβολής. Αποδείξεις στο παρακάτω τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμα: