Buzz

Μετά το «Raw», η Ζουλιά Ντουκουρνό ξεκινά μάχη Τιτάνων!

στα 10

Δυο χρόνια μετά το «Raw» η νέα ταινία της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας ετοιμάζεται να (ξανά) δημιουργήσει το δικό της hype, με το γνώριμο, πια, συνδυασμό αισθαντικότητας και βίας.

Flix Team
Μετά το «Raw», η Ζουλιά Ντουκουρνό ξεκινά μάχη Τιτάνων!

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γαλλίδας Ζουλιά Ντουκουρνό «Raw», πριν δυο χρόνια, είχε καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του hype και να προκαλέσει αλλά και να συζητηθεί αρκετά για την ωμή του βία. Και τώρα η Ντουκουρνό φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξαναταράξει τα νερά, καθώς έχει ήδη στα σκαριά τη νέα της ταινία.

O τίτλος της θα είναι «Titane» κι ως τώρα, η Neon, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, κρατούσε την υπόθεση ως επτασφράγιστο μυστικό - όχι πια.

Διαβάστε ακόμα: Ανθρώπινο κρέας μου μυρίζει! Δέκα γκουρμέ κινηματογραφικά πιάτα

Raw 607

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία: Το σενάριο, με την υπογραφή της σκηνοθέτη, ξεκινά σ' ένα αεροδρόμιο, όπου οι τελωνειακοί συλλαμβάνουν ένα νέα άνδρα με τραύματα στο πρόσωπό του. Ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Αντριέν Λεγκράν κι ότι, ως παιδί, δέκα χρόνια νωρίτερα, εξαφανίστηκε. Για τον Βενσάν, τον πατέρα του, αυτό σημαίνει το τέλος ενός μακροχρόνιου εφιάλτη και, επιτέλους, τον παίρνει μαζί του στο σπίτι. Ταυτόχρονα, μια σειρά από βίαιες δολοφονίες εγκλωβίζουν την περιοχή σ' ένα κλίμα πίεσης. Η Αλεξιά, μοντέλο σε έκθεση αυτοκινήτων, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού θύματος.

Το «Titania» θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του τον ερχόμενο Απρίλιο, με πρωταγωνιστές τη (μοντέλο, ηθοποιό, σχεδιάστρια, συγγραφέα) Αγκάτ Ρουσέλ ως Αλεξιά και τον Βενσάν Λεντόν στο ρόλο του πατέρα.

H Ντουκουρνό είχε δηλώσει παλιότερα πως «τα σενάριά μου είναι αρκετά ακριβή και όταν γράφω μια σκηνή ξέρω ακριβώς πως θα την γυρίσω. Τα έχω όλα στα μυαλό μου. Οταν σκέφτομαι μια σκηνή σκέφτομαι τα πάντα γι’ αυτήν – τον φωτισμό, τα κοστούμια, που θα τοποθετήσω την κάμερα και τα πάντα δείχνουν ακριβή. Ο μοντέρ μου πάντα μου λέει πως οι σκηνές μου δείχνουν, ήδη, σχεδόν μονταρισμένες. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πάω στα γυρίσματα χωρίς να ξέρω πως θα δείχνει κάθε σκηνή.» Και από ό,τι φαίνεται κάπως έτσι θα λειτουργήσει και στη νέα της ταινία.

Διαβάστε ακόμα: «Raw»: Αυτή είναι η ταινία τρόμου που προκάλεσε πολλαπλές λιποθυμίες στο Φεστιβάλ του Τορόντο!