Η νέα ταινία της Ζουλιά Ντουκουρνό έχει τίτλο

BUZZ 13 SEP  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Δυο χρόνια μετά το «Raw» η νέα ταινία της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας ετοιμάζεται να (ξανά) δημιουργήσει το δικό της hype.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γαλλίδας Ζουλιά Ντουκουρνό «Raw», πριν δυο χρόνια, είχε καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του hype και να προκαλέσει αλλά και να συζητηθεί αρκετά για την ωμή του βία. Και τώρα η Ντουκουρνό φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξαναταράξει τα νερά, καθώς έχει ήδη στα σκαριά τη νέα της ταινία.

O τίτλος της θα είναι «Titane» και δυστυχώς αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. H Neon, η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την ταινία, κρατάει την υπόθεση ως επτασφράγιστο μυστικό και, όπως ανέφερε, θα αποκαλύψει περισσότερα όταν έρθει η ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Ανθρώπινο κρέας μου μυρίζει! Δέκα γκουρμέ κινηματογραφικά πιάτα

Raw 607

H Ντουκουρνό είχε δηλώσει παλιότερα πως «τα σενάριά μου είναι αρκετά ακριβή και όταν γράφω μια σκηνή ξέρω ακριβώς πως θα την γυρίσω. Τα έχω όλα στα μυαλό μου. Οταν σκέφτομαι μια σκηνή σκέφτομαι τα πάντα γι’ αυτήν – τον φωτισμό, τα κοστούμια, που θα τοποθετήσω την κάμερα και τα πάντα δείχνουν ακριβή. Ο μοντέρ μου πάντα μου λέει πως οι σκηνές μου δείχνουν, ήδη, σχεδόν μονταρισμένες. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πάω στα γυρίσματα χωρίς να ξέρω πως θα δείχνει κάθε σκηνή.» Και από ό,τι φαίνεται κάπως έτσι θα λειτουργήσει και στη νέα της ταινία.

Αναμένουμε σύντομα περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: «Raw»: Αυτή είναι η ταινία τρόμου που προκάλεσε πολλαπλές λιποθυμίες στο Φεστιβάλ του Τορόντο!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.