Buzz

H Ρενέ Ζελβέγκερ είναι η Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy»

στα 10

Τα τελευταία κονσέρτα της Τζούντι Γκάρλαντ στο Λονδίνο βρίσκονται στο κέντρο του «Judy», της ταινίας του Ρούπερτ Γκουλντ που στέλνει τη Ρενέ Ζελβέγκερ στην κινηματογραφική αιωνιότητα.

H Ρενέ Ζελβέγκερ είναι η Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy»

Βρισκόμαστε στο 1968. Εχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που η Τζούντι Γκάρλαντ έγινε η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ με τον «Μάγο του Οζ». Βυθισμένη μέσα στη νοσταλγία, τις καταχρήσεις, μια ολόκληρη ζωή - θρύλο και τη σχέση της με τον Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της, ετοιμάζεται για μια σειρά από sold out εμφανίσεις, ζώντας έστω για τελευταία φορά τη δόξα μιας ολόκληρης ζωής, λίγους μόνο μήνες πριν από το θάνατό της.

Με μια απίστευτης ομοιότητας Ρενέ Ζελβέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Judy» θα προσπαθήσει να συλλάβει κάτι λίγο από το θρύλο της Τζούντι Γκάρλαντ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ρούπερτ Γκουλντ (βραβευμένο δύο φορές με το Olivier Σκηνοθεσίας), το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς του «The Crown», ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», την Pathe, το BBC, την Ingenious Media και την Calamity Films.

Μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστουν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Μάικλ Γκαμπόν.

Judy 607

Δείτε ακόμη