Buzz

Ναι! Καινούρια ταινία στα σκαριά για τον Τζόναθαν Γκλέιζερ

στα 10

Δεν έχουμε τίτλο, ούτε υπόθεση, αλλά η είδηση προς το παρόν αρκεί.

Ναι! Καινούρια ταινία στα σκαριά για τον Τζόναθαν Γκλέιζερ

Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ έχει κάνει μόλις τρεις ταινίες μέσα σε δεκατρία χρόνια, αλλά όταν αυτές οι ταινίες είναι το «Sexy Beast» το «Birth» και το « Under the Skin», δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις γιατί κάθε νέο για την επόμενη δουλειά του αποτελεί σημαντική είδηση.

Κι απ ότι τα τελευταία νέα δείχνουν, μια ακόμη ταινία είναι πιο κοντά απ όσο θα μπορούσαμε να ελπίζουμε.

Jonathan Glazer,  Τζόναθαν Γκλέιζερ 607

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε πρόσφατα στο Νότινγχαμ για να τιμηθεί από το πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε και μίλησε σε μια τοπική εφημερίδα για την καριέρα και την δουλειά του αποκαλύπτοντας μια είδηση για το τι ακολουθεί.

Δείτε ακόμη: Είστε έτοιμοι να μπείτε «Κάτω από το Δέρμα»;

«Εχω τελειώσει το σενάριο της επόμενης ταινίας μου. Το δουλεύω εδώ και ένα χρόνο και έχω ήδη αρχίσει την διαδικασία του casting και της εύρεσης χρημάτων. Το preproduction έχει ήδη ξεκινήσει» δήλωσε ο Γκλέιζερ στην Nottingham post

Οσο για το τι ταινία θα είναι, δεν έχουμε ακόμη την παραμικρή ιδέα. Οπως εξηγησε ο ίδιος «αυτή είναι η πρώτη ταινία μου της οποίας το σενάριο γράφω μόνος μου, αν και ήμουν συν-σεναριογράφος και στις δύο προηγούμενες. Δεν θα έλεγα ότι ποτέ ξεκινάω να κάνω μια ταινία ενός συγκεκριμένου είδους. Αγαπώ το σινεμά είδους αλλά προτιμώ τις ταινίες που ξεφεύγουν από το είδος στο οποίο ανήκουν».

Jonathan Glazer,  Τζόναθαν Γκλέιζερ 607

Και ούτως ή άλλως ότι κι αν είναι το επόμενο φιλμ του, θα ανήκει εκ προοιμίου σε ένα είδος που αγαπάμε. Τις ταινίες του Τζόναθαν Γκλέιζερ.

Δείτε ακόμη: