Buzz

Come and see: Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ σκηνοθετεί ένα υπέροχο διαφημιστικό για την Canon

στα 10

Μπορεί να μην κάνει ταινίες όσο συχνά θα θέλαμε, όμως ο Γκλέιζερ είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες διαφημιστικών που δουλεύουν στις μέρες μας. Και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά.

Come and see: Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ σκηνοθετεί ένα υπέροχο διαφημιστικό για την Canon

Διαφημίζοντας μια φωτογραφική μηχανή (και κάμερα) δεν χρειάζεται πλέον να δείξεις καθόλου το προϊόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξεις τι μπορεί να κάνει, ακόμη κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι ένας μέσος χρήστης μπορεί εύκολα να γυρίσει κάτι τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό το σποτ που υπογράφει ο Τζόναθαν Γκλέιζερ για την εταιρία.

Κινηματογραφώντας έναν αγώνα «Calcico Storico», μια ιστορική εκδοχή του ράγκμπι στην Φλωρεντία της Ιταλίας, στην οποία δυο ομάδες που αποτελούνται από 27 άντρες η κάθε μια προσπαθούν να σκοράρουν, για να κερδίσουν το έπαθλο του αγώνα, που δεν είναι άλλο από μια αγελάδα!

Κινηματογραφημένο εντυπωσιακά, με όλη την βία και την ομορφιά που έχει ένας αγώνας όπως αυτός, με μια εντυπωσιακή αίσθηση του ρυθμού και με τρόπο που συλλαμβάνει την ένταση αλλά και το συναίσθημα του σκληρού αυτού παιχνιδιού ο Γκλέιζερ δείχνει για μια ακόμη φορά τι τον κάνει σπουδαίο σκηνοθέτη, ακόμη κι όταν γυρίζει απλά ένα διαφημιστικό.

Απολαύστε το παρακάτω

Διαβάστε ακόμη:

«Κάτω από το Δέρμα»: Πώς απεικονίζεις ένα μυστήριο;

Κάτω από το Δέρμα