Buzz

Ο Τζόνα Χιλ δεν είναι ομοφοβικός

στα 10

Ο Τζόνα Χιλ εκνευρίστηκε με έναν παπαράτσο. Τον είπε «αδερφή». Και λίγες ώρες μετά ζήτησε συγγνώμη.

Ο Τζόνα Χιλ δεν είναι ομοφοβικός

Θυμάστε το ομοφοβικό ξέσπασμα που κόστισε στον Αλεκ Μπόλντγουιν την εκπομπή του στο MSNBC στα τέλη του 2013; Θυμάστε και τη δημόσια απολογία του που ωστόσο δεν ήταν ικανή να κατευνάσει ην οργή LGBT οργανώσεων και τις αντιδράσεις του καναλιού;

Ενα παρόμοιο περιστατικό έχει για πρωταγωνιστή τον Τζόνα Χιλ, ο οποίος απευθυνόμενος σε έναν ρεπόρτερ που σχολίασε το λουλουδάτο σορτς που φορούσε λέγοντας «Μου αρέσουν τα σορτς σου, αδερφέ. Είναι αρκετά σέξι», του απάντησε - αμετάφραστο για ευνόητους λόγους - «Suck my dick, you faggot».

Οπως αναφέρει η Guardian, ο Χιλ, λίγες ώρες αργότερα απολογήθηκε δημόσια, καλεσμένος στο σόου του Χαουαρντ Στερν: «Ο,τι είπα εκείνη τη στιγμή ήταν μια αηδιαστική και επώδυνη λέξη. Επρεπε να μην πω τίποτα ή απλά "Αντε γαμήσου".»

Ο Τζον Χιλ ανέφερε πως η «αηδιαστική» λέξη που χρησιμοποίησε δεν αντανακλά καθόλου τα αισθήματα του για οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων και πρόσθεσε πως είναι από χρόνια ενεργός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των γκέι και ένας από τους διάσημους που υποστήριξε την καμπάνια «Love Conquers Hate» εναντίον της νομοθεσίας κατά των γκέι στη Ρωσία.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο:


Διαβάστε ακόμη: