Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για το come back του. Παρέα με τον... Biggie και τον Tupac

στα 10

Αρκετά με τα πρoσωπικά δράματα. Αρκετά και με τους «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για τον επόμενο φιλόδοξο ρόλο του - κι η επιλογή του εκπλήσσει!

Ο Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για το come back του. Παρέα με τον... Biggie και τον Tupac

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο ν' ακούσαμε περισσότερες φορές το όνομα του Τζόνι Ντεπ σε νέα σχετικά με το διαζύγιό του, τον αλκοολισμό του, τα βίαια ξεσπάσματά του, τις πρώην κοπέλες και συζύγους του, τα οικογενειακά του δράματα, παρά για τις ταινίες του, αλλά τώρα όλ' αυτά θ' αλλάξουν. Γιατί η Αμπερ Χερντ είναι γι' αυτόν παρελθόν και το σινεμά το μέλλον και άλλα τέτοια εποικοδομητικά.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό του δυσάρεστου και απολύτως δημόσιου χωρισμού του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ

Johnny Depp Amber Heard

Παράλληλα με το «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη τελειώσει και πριν την προετοιμασία για το «The Invisible Man», όπου θα πρωταγωνιστεί... αόρατα, ο Τζόνι Ντεπ κάνει μια ανατρεπτική επιλογή. Το επόμενο φιλμ του θα είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή, θα λέγεται «Labyrinth» και θα καταπιάνεται με τις δολοφονίες του Biggie Smalls και του Tupac Shakur, όπως τις περιέγραψε στο ομότιτλο βιβλίο του ο Ράνταλ Σάλιβαν. Ο 53χρονος Τζόνι Ντεπ θα υποδύεται τον αστυνομικό Ράσελ Πουλ, υπαρκτό πρόσωπο, που, διερευνώντας το θάνατο του Biggie, ή Notorious B.I.G., το 1997, κατηγόρησε ένα συνάδελφό του ως συνεργό στο έγκλημα, χωρίς ικανές αποδείξεις. Οταν η Αστυνομία τον απομάκρυνε, ο Πουλ άρχισε ν' ασχολείται, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ πια, με τη δολοφονία του Tupac, ένα χρόνο νωρίτερα, το 1996, στο Λας Βέγκας. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Μπραντ Φέρμαν που υπέγραψε φέτος το «The Infiltrator» με τον Μπράιαν Κράνστον.

Δείτε ακόμη: Οταν ο Τζόνι Ντεπ έβαλε τα ρούχα (και κυρίως τα μαλλιά) του Ντόναλντ Τραμπ