Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένα Fantastic Beast (και ξέρουμε που να τον βρούμε)

στα 10

Αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του Τζόνι Ντεπ στο πρώτο σίκουελ της σειράς, αλλά και μια μικρή εμφανισή του στην πρώτη ταινία που καταφτάνει στις αίθουσες το Νοέμβριο.

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένα Fantastic Beast (και ξέρουμε που να τον βρούμε)

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το ρόλο που θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ στη δεύτερη ταινία του «Fantastic Beasts and Where to Find Them», αλλά σίγουρα μια υποψία θα την πάρουμε βλέποντάς τον σε ένα μικρό cameo στην πρώτη που βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Γέιτς θα σκηνοθετήσει και το πρώτο σίκουελ, που έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις 16 Νοεμβρίου του 2018, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Εντι Ρεντμέιν, αλλά η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε μια άλλη πρωτεύουσα του κόσμου και όχι στη Νέα Υόρκη όπως στην πρώτη ταινία.

Οι μέχρι τώρα υπολογισμοί θέλουν πέντε συνολικά ταινίες της σειράς να ετοιμάζονται, καθώς αναμένεται επιτυχία επιπέδου Χάρι Πότερ, μπορεί και ακόμη περισσότερο.

Fantastic Beasts 607

Ο Τζόνι Ντεπ, αφού ξεμπέρδεψε (μάλλον φτηνά) με το διαζύγιο του, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πέμπτου «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Dead Men Tell No Tales» τον Μάιο, θα πρωταγωνιστήσει και στο «Murder on Orient Express», αλλά και στο «Labyrinth» και γενικά παίρνει λίγο τα πάνω του μετά από αρκετά χρόνια... παρακμής.

Pirates 5 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη