Buzz

Μήνυση στον Τζόνι Ντεπ για ξυλοδαρμό στο σετ του «City of Lies»

στα 10

Tα νομικά προβλήματα του Τζόνι Ντεπ (και, γενικώς, τα προβλήματα του Τζόνι Ντεπ) πολλαπλασιάζονται.

Μήνυση στον Τζόνι Ντεπ για ξυλοδαρμό στο σετ του «City of Lies»

Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ; Εδώ και δύο χρόνια περίπου, ξεκινώντας με το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ), ο 55χρονος πρωταγωνιστής μοιάζει να βρίσκεται σε παρακμή - τόσο με την καριέρα του, όσο και με την προσωπική του ζωή. Δεν έχει κάνει μία επιτυχημένη επιλογή εδώ και καιρό, τα χρέη του έχουν βγει στη δημοσιότητα, η τελευταία συνέντευξή του στο Rolling Stone έδειχνε έναν άνθρωπο στα όριά του, ενώ οι φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία του στη Ρωσία με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires, ανάβουν ένα κόκκινο φως συναγερμού: αν το εξαιρετικά αδυνατισμένο του κορμί δεν είναι για κάποιο νέο ρόλο, ο Ντεπ έχει πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες: Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;

Σήμερα, μία ακόμα είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Τζόνι Ντεπ επιτέθηκε και ξυλοκόπησε κάποιον από το συνεργείο στα γυρίσματα του «City of Lies» του Μπραντ Φούρμαν (της ταινίας που θέλει να εξερευνήσει τις δολοφονίες των ράπερς, Τupac Shakur και Notorious B.I.G).

Johnny Depp

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης λοιπόν (η οποία κατατέθηκε στις 6 Ιουλίου, αλλά το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2017, όταν η ταινία είχε ακόμα τον τίτλο «Labyrinth») ο Ντεπ εξαγριώθηκε με τον Γκρεγκ “Rocky” Μπρουκς, location manager κι υπεύθυνο για την τήρηση του προγράμματος, και τον γρονθοκόπησε στο στήθος και τα πλευρά, όταν εκείνος ενημέρωσε ότι ξεπέρασαν το ωράριο για το οποίο είχαν κλείσει ένα χώρο για γύρισμα.

Διαβάστε ακόμη: Καλή ζωή ή χρεοκοπία; Ο Τζόνι Ντεπ ξοδεύει περισσότερα από 2 εκ. δολ. την ημέρα!

Johnny Depp

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπρους διηγήθηκε στο Variety τα περιστατικά, ακόμα πιο παραστατικά από την επικεφαλίδα της είδησης.

Οταν πλησίασε το σκηνοθέτη, Μπραντ Φούρμαν, να τον ενημερώσει για την κατάχρηση του χώρου, ο Φούρμαν του είπε με νόημα "για τόλμα να το πεις αυτό στον Τζόνι Ντεπ". Κι όταν ο Μπρουκς το έκανε, έφαγε ξύλο.

Ενας εξαγριωμένος Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές ουρλιάζοντας «θα σου δώσω 100.000 δολάρια για να με χτυπήσεις κι εσύ στο πρόσωπο», αλλά ευτυχώς πρόλαβαν να σταματήσουν το όλο επεισόδιο τα σεκιούριτι του γυρίσματος.

Ο Μπρουκς, που αφηγείται ότι μπορούσε να μυρίσει το αλκοόλ στην ανάσα του Ντεπ από μακριά, απολύθηκε 3 μέρες αργότερα, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό που θα τον εμπόδιζε να αποκαλύψει το βίαιο επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα: