Buzz

Ο Τζον Γουίλιαμς θέλει να γράψει μουσική για μια ταίνια του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Επίσης παρουσίασε πριν λίγες μέρες και ένα πρώτο κομμάτι από το «Indiana Jones 5» στο Hollywood Bowl.

Ο Τζον Γουίλιαμς θέλει να γράψει μουσική για μια ταίνια του Τζέιμς Μποντ

Ο Τζον Γουίλιαμς μπορεί να έκλεισε φέτος τα 90 του χρόνια αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει μουσική για το σινεμά. Πρόσφατα συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για να γράψει τη μουσική για την ταινία «The Fabelmans» ενώ ετοιμάζει τη μουσική και για το «Indiana Jones 5» που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023.

Και μπορεί να έχει ανακοινώσει αυτές οι δυο δουλειές του να είναι οι τελευταίες, τουλάχιστον για το σινεμά, αλλά σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Classical FM εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να γράψει μουσική για μια ταινία του Τζέιμς Μποντ και πως θα ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στη δουλειά γι’ αυτόν τον λόγο, κάτι που ελπίζουμε να ακούσουν και οι παραγωγοί της σειράς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Γουίλιαμς θα σταματήσει να γράφει μουσική μετά το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

John Williams 607

Ο Γουίλιαμς επίσης είπε πως δεν ακούει την δική του μουσική μόλις ολοκληρώσει κάποιο κομμάτι. «Μόλις το τελειώσω, κλείνω το βιβλίο και πηγαίνω στην επόμενη άδεια σελίδα. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής και με κάνει πολύ χαρούμενος που σηκώνομαι κάθε μέρα για να δουλέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος, θα ένιωθα μεγάλη στέρηση αν δεν μπορούσα να το κάνω».

Τέλος ανέφερε πως έχει ήδη τελειώσει το 30% από το soundtrack της ταινίας «Indiana Jones 5» και μάλιστα πριν λίγες μέρες έπαιξε για πρώτη φορά στο The Hollywood Bowl το «Helena’s Theme», του χαρακτήρα της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, την οποία περιέγραψε ως «αρκετά περιπετειώδη και επίσης femme fatale, είναι πολλά πολλά πραγματα. Εχει ένα λυρικό θέμα σαν μια παλιά σταρ του κινηματογράφου.» Μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.