Buzz

Τζόντι Κόμερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Ρέιφ Φάινς στο «28 Χρόνια Μετά»

στα 10

Μεγάλα ονόματα, σε μια ταινία με αρκετά μεγαλύτερο budget από τις προηγούμενες, έρχονται στο πολυαναμενόμενο σίκουελ των Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ.

Τζόντι Κόμερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Ρέιφ Φάινς στο «28 Χρόνια Μετά»

Στο πολυαναμενόμενο «28 Χρόνια Μετά» των Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ έχοντας ήδη κλείσει την σκηνοθέτη του, στο πρόσωπο της Νία ΝταΚόστα, η οποία θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα μέρη της νέας τριλογίας back to back, έρχονται να προστεθούν και τα πρώτα μέλη στο καστ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline οι Τζόντι Κόμερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Ρέιφ Φάινς θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, χωρίς να έχει γίνει όμως κάποια αναφορά για τους ρόλους τους οποίους θα υποδυθούν.

Διαβάστε ακόμα: Νέα μέλη προστέθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Αλεξ Γκάρλαντ «Warfare»

28 Days Later 607

Οταν οι Μπόιλ και Γκάρλαντ ξεκίνησαν το franchise, 22 χρόνια πριν, είχαν στο καστ τους κυρίως άγνωστους ηθοποιούς, όπως τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο, και πλέον οσκαρούχο, Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος είχε δηλώσει παλιότερα πως θέλει να επιστρέψει στο franchise που τον έκανε διάσημο. Το στούντιο της Sony, που έχει αναλάβει την παραγωγή της, φαίνεται πως αυτή την φορά ποντάρει σε μεγάλα ονόματα έχοντα ένα αρκετά μεγαλύτερο το budget να φτάνει τα 75 εκατομμύρια δολάρια (πολύ παραπάνω από ό,τι είχαν οι δυο προηγούμενες ταινίες, οι οποίες είχαν μια πιο ανεξάρτητη παραγωγή).

Το αρχικό «28 Μέρες Μετά» ήταν μια ταινία φαινόμενο στις ταινίες των ζόμπι, με πρωταγωνιστή τον, τότε σχεδόν άγνωστο, Κίλιαν Μέρφι. Συγκλόνισε τους θεατές του είδους με τις ορδές των ζόμπι που έτρεχαν, την ασυγχώρητη απαισιοδοξία του και την χρήση της πιο σκοτεινής φωτογραφίας στα πλάνα του, κάτι που στην ουσία ήτα τα πρώιμα στάδια μιας ψηφιακής φωτογραφίας. Και όλα αυτά τα κατάφερε με ένα μπάτζετ μόλις 8 εκατομμυρίων δολαρίων (κερδίζοντας στο box office πάνω από 84 εκατομμύρια δολάρια).