Buzz

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι θα μας πάει ταξίδι στο ιδιωτικό του «Νησί»

στα 10

Με οικοδεσπότες μάλιστα τους Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα.

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι θα μας πάει ταξίδι στο ιδιωτικό του «Νησί»

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι ετοιμάζεται να επιστρέψει τέσσερα χρόνια μετά τον «Ψυχρό Πόλεμο» του και την υποψηφιότητα που του χάρισε για το Οσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας με μια νέα ταινία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα ταινία του Παβλιόφσκι θα έχει τίτλο «The Island», της οποίας, πέρα από την σκηνοθεσία, θα γράψει και το σενάριο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο 2023.

Διαβάστε ακόμα: Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι η Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν

joaquin phoenix rooney mara

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα ως «ένα ελκυστικό ζευγάρι Αμερικανών στη δεκαετία του 1930 που γυρίζουν την πλάτη στον πολιτισμό για να χτίσουν τον δικό τους ιδιωτικό παράδεισο σε ένα έρημο νησί και να ζήσουν από τη γη. Αλλά αφού ένας εκατομμυριούχος που περνάει με το γιοτ του τους μετατρέπει άθελά τους στο πιο καυτό θέμα τον ταμπλόιντ, μια αυτοαποκαλούμενη Κοντέσα καταφθάνει από ξαφνικά με τους δύο περίεργους εραστές της με σχέδια να καταλάβουν το νησί και να χτίσουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτή η Ευρωπαία «κόμισσα» και η συνοδεία της σύντομα αρχίζουν να απειλούν την Εδέμ που έχει χτίσει το ζευγάρι και όλο αυτό γρήγορα εξελίσσεται σε μάχη. Ακολουθεί ψυχολογικός πόλεμος καθώς η αποπλάνηση και η ζήλια καταλήγουν σε σεξουαλική απιστία, προδοσία και τελικά δολοφονία - την ίδια ακριβώς στιγμή, η ίδια η φύση στρέφεται εναντίον αυτών των κατοίκων του νησιού».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί κάποια άλλα μέλη του καστ, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να γίνει. Το «The Island» δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής αλλά αναμένεται για κάποια στιγμή μέσα στο 2024.