Buzz

Μισέλ Φράνκο και Τζέσικα Τσαστέιν έχουν ήδη γυρίσει μυστικά τη νέα τους ταινία

στα 10

Με τίτλο «Dreams» η νέα ταινία του Φράνκο με πρωταγωνίστρια και πάλι την Τσαστέιν γυρίστηκε στα κρυφά πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Memory» στη Βενετία.

Μισέλ Φράνκο και Τζέσικα Τσαστέιν έχουν ήδη γυρίσει μυστικά τη νέα τους ταινία

Η ταινία «Memory» του Μισέλ Φράνκο με πρωταγωνίστρια την Τζέσικα Τσαστέιν έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν λίγες εβδομάδες και οι κριτικοί το αγκάλιασαν γράφοντας μερικά υπέροχα σχόλια γι’ αυτήν. Ομως η συνεργασία δεν σταμάτησε εκεί, μιας και οι δυο έχουν ήδη ολοκληρώσει μια ακόμα ταινία, την οποία γύρισαν μυστικά, με τίτλο «Dreams».

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η Τσαστέιν και ο Φρανκο έχουν ήδη ολοκληρώσει μια ολοκαίνουργια ταινία με τίτλος «Dreams», την οποία γύρισαν στα κρυφά πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Memory». Η ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Αϊζακ Χερνάντεζ και Ρουπερτ Φρεντ, μιλά για την ιστορία ενός παράνομου έρωτα μεταξύ μιας γυναίκας που εργάζεται σε ένα καλλιτεχνικό ίδρυμα και ενός χορευτή μπαλέτου. Η ταινία λέγεται ότι γυρίστηκε το καλοκαίρι, κερδίζοντας μία από τις προσωρινές συμφωνίες SAG που επιτρέπουν ανεξάρτητες παραγωγές.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γουίλεμ Νταφόε λέει πως του ράγισε την καρδιά που δεν προώθησε τις ταινίες του στη Βενετία

michel franco jessica chastain

Φαίνεται πως η μόδα του να γυρίζει ένας σκηνοθέτης κρυφά ταινίες με την τωρινή του μούσα καλά κρατεί, μιας και πρόσφατα μάθαμε πως ο Γιώργος Λάνθιμος έχει γυρίσει ήδη μυστικά τη νέα του ταινία στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστρια και πάλι την Εμα Στόουν.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε οτιδήποτε σχετικά με την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του «Dreams» κι αυτό όχι μόνο γιατί δεν έχει ακόμη διανομή, αλλά υπάρχουν και οι απεργίες WGA και SAG, που δημιουργούν τα αναμενόμενα προβλήματα στα στούντιο.