Buzz

«Θα γίνω τόσο μεγάλος όσο ο Σινάτρα»: πρώτο τρέιλερ για το «Jersey Boys» του Κλιντ Ιστγουντ

στα 10

Περισσότερο μια ιστορία για το αμερικάνικό όνειρο με soundtrack το all time classic jukebox επιτυχιών του Φράνκι Βάλι και των Four Seasons, το «Jersey Boys» του Κλιντ Ιστγουντ είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες στις 20 Ιουνίου. Αυτό είναι το πρώτο του τρέιλερ.

«Θα γίνω τόσο μεγάλος όσο ο Σινάτρα»: πρώτο τρέιλερ για το «Jersey Boys» του Κλιντ Ιστγουντ

Αναλαμβάνοντας τη σκηνοθετική καρέκλα μετά την αποχώρηση του Τζον Φαβρό, αλλά και το ναυάγιο της παραγωγής του «A Star is Born», ο Κλιντ Ιστγουντ μεταφέρει ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ στη μεγάλη οθόνη, ποτίζοντας με ρετρό νοσταλγία μια ακόμη μεγάλη ιστορία ενός αμερικανικού ονείρου που βγήκε αληθινό. UPDATE: δείτε στο τέλος του κειμένου 7 ολοκαίνουργια clips που μόλις κυκλοφόρησαν

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την κινηματογραφική μεταφορά του «Jersey Boys».

Η άνοδος και η πτώση του Φράνκι Βάλι και των Four Seasons, των αγοριών από το Νιου Τζέρσι (εξ ου και ο τίτλος) που έγιναν τα είδωλα μιας ολόκληρης εποχής μοιάζει ήδη από το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε σαν ένα μεγάλο στοίχημα για τα φετινά Οσκαρ και μια μουσική ανάσα στην υπέροχη φιλμογραφία του Κλιντ Ιστγουντ.

2

Οπως διαφαίνεται από το τρέιλερ, ο Ιστγουντ διατηρεί την αφήγηση της ιστορίας σε πρώτο πρόσωπο από τα μέλη των Four Seasons - όπως ακριβώς γίνεται και το μιούζικαλ - ενώ στο ρόλο του Φράνκι Βάλι θαυμάστε τον Τζον Λόιντ Γιανγκ που θριάμβευσε κερδίζοντας διακρίσεις από το πρώτο κιόλας ανέβασμα του θεατρικού «Jersey Boys».


UPDATE 10/6: Δείτε τους Τζον Λόιντ Γιανγκ, Βίνσεντ Πιάτσα, Ερικ Μπέργκεν, Μάικλ Λομέντα, Ρενέ Μαρίνο, Μάικ Ντόιλ και τον υπερμέγιστο Κρίστοφερ Γουόκεν σε 7 ολοκαίνουργια film clips της ταινίας που ανέβασε σε αποκλειστικότητα το Collider. Με την έξοδό της στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου, ο Κλιντ Ιστγουντ είναι ανοιχτοχέρης. Who loves you pretty baby?


Διαβάστε ακόμη:

2