Φεστιβάλ / Βραβεία

Ακόμη και οι καλόγριες χορεύουν στο τρέιλερ του «Jeannette» του Μπρουνό Ντιμόν

στα 10

Ναι, το μιούζικαλ του Βέλγου σκηνοθέτη για τα παιδικά χρόνια της Ζαν Ντ’Αρκ μοιάζει (και ακούγεται) υπέροχο!

Ακόμη και οι καλόγριες χορεύουν στο τρέιλερ του «Jeannette» του Μπρουνό Ντιμόν

Υπέροχη μουσική, σχεδόν σουρεαλιστικά χορευτικά, μια παραδεισένια εξοχή και τραγουδιστοί προβληματισμοί περί παιδικής ηλικίας, αγιοσύνης, καθήκοντος και κλίσης, αυτά είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της νέας ταινίας του Μπρουνό Ντιμόν, «Jeannette, l'enfance de Jeanne d'Arc».

Συνεχίζοντας να εξερευνά το απροσδόκητο joie de vivre που έπληξε απροσδόκητα τη φιλμογραφία του με το «P'tit Quinquin» και συνεχίστηκε με το «Ma Loute», ο Ντιμόν παραδίδει ένα φιλμ που, αν πιστέψουμε το τρέιλερ, μοιάζει να αντλεί από την ίδια φλέβα παράλογου και χιούμορ.

Διαβάστε ακόμη: Δεν είναι η «Μελωδία της Ευτυχίας», είναι η Ζαν Ντ’Αρκ του Μπρουνό Ντιμόν!

Jeannette, l'enfance de Jeanne d'Arc 607

Και το τρέιλερ δείχνει απλά απολαυστικό, τόσο που να μας κάνει να ανυπομονούμε ιδιαιτέρως για την πρεμιέρα του στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών, σε λίγες μέρες.


To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη