Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο κάνει και μία έξυπνη κίνηση: συνεργασία με τους αδελφούς Κοέν

στα 10

Εχει υπάρξει ένας από τους πιο αλλοπρόσαλλους καλλιτέχνες της γενιάς μας. Θα σώσει την καριέρα του η συνεργασία με τους αδελφούς Κοέν;

Ο Τζέιμς Φράνκο κάνει και μία έξυπνη κίνηση: συνεργασία με τους αδελφούς Κοέν

Μετά από μία σειρά αλλοπρόσαλλων κινήσεων, η καριέρα του Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να έχει μπει σε σωστή τροχιά. Οσο περιμένουμε να τον απολαύσουμε στο «The Deuce», τη νέα σειρά των Ντέιβιντ Σάιμον και Τζορτζ Πελεκάνος («The Wire») που ξεκινά τον Σεπτέμβριο στο ΗΒΟ και τον θέλει σε διπλό ρόλο (δύο δίδυμα αδέλφια που μπλέκονται με την νεοϋορκέζικη πορνοβιομηχανία της δεκαετίας του 70), μαθαίνουμε ένα ακόμα ευχάριστο νέο.

Διαβάστε ακόμη: O straight Τζέιμς Φράνκο παίρνει συνέντευξη από τον gay Τζέιμς Φράνκο

James franco deuce 607

Ο Φράνκο είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συνεργασία με το νέο πρότζεκτ των αδελφών Κοέν: την μίνι τηλεοπτική σειρά «The Ballad of Buster Scruggs». Σύμφωνα με το Variety, ο Τζόελ και ο Ιθαν Κοέν θα επιστρέψουν στην Αγρια Δύση την οποία είχαν με επιτυχία επισκεφθεί στο παρελθόν με το «Αληθινό Θράσος» («True Grit»), και θα παρουσιάσουν μία σπονδυλωτή αφήγηση 6 ιστοριών που φυσικά στο τέλος μπλέκονται σε μία.

Διαβάστε ακόμη: Go West! Οι αδελφοί Κοέν ετοιμάζουν μια γουέστερν ανθολογία για τη μικρή οθόνη

Coen Brothers 607

Στον Φράνκο πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στο επεισόδιο «Near Algodones» και να αναλάβει το ρόλο ενός τυχοδιώκτη γελαδάρη που θα επιχειρήσει να ληστέψει μια τράπεζα.

Τα υπόλοιπα ονόματα που, σύμφωνα με τις φήμες, έχουν αποδεχθεί ρόλους στα 6 επεισόδια του «The Ballad of Buster Scruggs» είναι αυτά των Τιμ Μπλέικ Νέλσον (πιστός στους αδελφούς Κοέν), Ζόι Καζάν (φρέσκια από την επιτυχία του «Big Little Lies», Τάιν Ντάλι (με μεγάλη τηλεοπτική ιστορία), Στίβεν Ρουτ.

Περιμένουμε τα νεότερα με ανυπομονησία.

Διαβάστε περισσότερα: