Buzz

Ο Τζέιμς Κάμερον θέλει το καστ του «Avatar» να αποφύγει το φαινόμενο «Stranger Things»

στα 10

Ενα φαινόμενο το οποίο, όπως περιγράφει ο ίδιος, να έχει κάποιους 27άρηδες να παίζουν γυμνασιόπαιδα.

Ο Τζέιμς Κάμερον θέλει το καστ του «Avatar» να αποφύγει το φαινόμενο «Stranger Things»

Ο Τζέιμς Κάμερον θέλει να δημιουργήσει ένα, όσο το δυνατόν μέσα από τα διάφορα CGI, αληθοφανές σύμπαν στις ταινίες του «Avatar». Και αυτό ισχύει όχι μόνο στις τοποθεσίες αλλά και, πιο πρακτικά, στο ίδιο το καστ. Ηταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κάμερον γύρισε τα «Avatar: The Way of Water», «Avatar 3» και μέρος της επερχόμενης τέταρτης ταινίας ταυτόχρονα γιατί δεν ήθελε ο νεαρός ηθοποιός Τζακ Τσάμπιον να μεγαλώσει ενδιάμεσα.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly ο Κάμερον ήθελε να αποφύγει να δείχνει ο Τσάμπιον πιο μεγάλος από τη μία ταινία στην άλλη, κάτι που ίδιος το περιγράφει ως το φαινόμενο «Stranger Things». «Οταν συμβαίνει κάτι τέτοιο - και μου αρέσει το "Stranger Things" - έχουμε το φαινόμενο "Stranger Things" όπου υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο γυμνάσιο [αλλά] μοιάζουν σαν να είναι 27.» Ο Τσάμπιον ήταν μόλις 13 ετών όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα του «The Way of Water» το 2017. Τώρα στα 18 του, είναι πολύ ψηλότερος, αλλά θα φαίνεται όπως στο «The Way of Water» όταν το «Avatar 3» βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024.

Διαβάστε ακόμα: Βούλιαξαν οι αίθουσες. Το «Avatar: The Way of Water» έσπασε το παγκόσμιο box office

avatar the way of water jack champion

Ο Τσάμπιον περιέγραψε πάντως την ταινία ως ένα είδος χρονοκάψουλας. «Είναι ωραίο να βλέπω τα εφηβικά μου χρόνια στην οθόνη, αλλά μπορώ ακόμα να βυθιστώ στον κόσμο της Πανδώρας.» Επαίνεσε επίσης τον Κάμερον και τον δεσμό που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια των σχεδόν πέντε χρόνων στα γυρίσματα μαζί λέγοντας πως «είναι μια κινηματογραφική ιδιοφυΐα. Μετά από τόσα χρόνια, έχει γίνει σαν πατρική φιγούρα για μένα».

Το «Avatar: The Way of Water» συνεχίζεται να παίζεται στους κινηματογράφους.