Buzz

Ο Τζέιμς Κάμερον δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία του «Avatar: The Way of Water»

στα 10

Δήλωσε πολύ χαρούμενος πως επιτέλους ο κόσμος επιστρέφει στις αίθουσες και πως, τελικά, θα «αναγκαστεί» να κάνει τα επόμενα «Avatar» σύντομα.

Ο Τζέιμς Κάμερον δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία του «Avatar: The Way of Water»

To «Avatar: The Way of Water» παίζεται στις αίθουσες λιγότερο από μήνα και έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τα 1.73 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και από ό,τι φαίνεται θα φτάσει και θα ξεπεράσει τα 2 δις πολύ σύντομα. Και για τον Τζέιμς Κάμερον αυτό σημαίνει πως θα «αναγκαστεί» να κάνει τα επόμενα «Avatar» σύντομα, αλλά και πως ο κόσμος, επιτέλους, επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μιλώντας στο Variety, κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Κάμερον εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία της ταινίας. Ενώ ήταν περήφανος για τα νούμερα που έκανε το «The Way of Water», ο σκηνοθέτης ήταν επίσης χαρούμενος με το ότι οι αίθουσες επανήλθαν και οι άνθρωποι επιστρέφουν στους κινηματογράφους για να δουν ταινίες στη μεγάλη οθόνη.

«Το σκέφτομαι με την έννοια ότι επιστρέφουμε στα σινεμά σε όλο τον κόσμο. Επιστρέφουν ακόμη και στις αίθουσες στην Κίνα όπου έχουν αυτό το μεγάλο κύμα COVID. Λέμε ως κοινωνία πως το χρειαζόμαστε αυτό! Πρέπει να πάμε στις κινηματογραφικές αίθουσες Αρκετά με το streaming! Βαρέθηκα να κάθομαι σπίτι να βλέπω ταινίες», δήλωσε ο Κάμερον.

Διαβάστε ακόμα: Στο «Avatar 5» η δράση μεταφέρεται στη Γη

Και όσο αφορά για τα σίκουελ, τα οποία είπε πως θα πιάσει μόνο εάν το «The Way of Water» καταφέρει να κάνει κέρδη, είπε πως «με την ορμή που έχει τώρα η ταινία θα περάσουμε εύκολα τον στόχο μας ακόμα και τις επόμενες μέρες, οπότε φαίνεται ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό και θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ. Οπότε ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια».

Το «Avatar: The Way of Water» συνεχίζεται να παίζεται στους ελληνικούς ινηματογράφους.