Buzz

Στο «Avatar 5» η δράση μεταφέρεται στη Γη

στα 10

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία αποκάλυψε ο Τζέιμς Κάμερον για το μέλλον του franchise, λέγοντας επίσης πως τα στελέχη στου στούντιο ενθουσιάστηκαν με το σενάριο του «Avatar 4».

Στο «Avatar 5» η δράση μεταφέρεται στη Γη

Την προηγούμενη εβδομάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον με τίτλο «Avatar: The Way of Water», με πολλούς να το θεωρούν μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και ένα από τα επικότερα blockbuster των τελευταίων χρόνων.

Είναι μια από τις ταινίες που περιμένουμε με αγωνία να κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στις αίθουσες, αλλά ήδη πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του franchise. Και φαίνεται πως ο Κάμερον έχει μια ιδέα για την πορεία του...

Μιλώντας στο Fandom, ο σκηνοθέτης σχολίασε το τι μπορούν να περιμένουν οι φανς από το «Avatar 5» μιας και αυτό θα δει τη δράση να εγκαταλείπει την Πανδώρα και να μετακομίζει στη Γη μιας και ο πλανήτης μας είναι μια τοποθεσία που εξερευνήθηκε μόνο για λίγο στην αρχική ταινία. «Θα πω ότι σε μια από τις επερχόμενες ταινίες, στο “Avatar 5”, θα δείτε δράση στη Γη... Θέλουμε να αντιπαραθέσουμε αυτόν τον απίστευτο κόσμο στην ακμή του με τη Γη η οποία, σε μερικά εκατοντάδες χρόνια από τώρα, θα έχει καταντήσει σε κάτι άλλο αν εμείς δεν αλλάξουμε. Θα θέλατε να δείτε αυτή την αντίθεση, έτσι δεν είναι;»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον μετέτρεψε ιδέες που απέρριψε από το «Avatar» σε graphic novel

avatar the way of water

Ο Κάμερον επίσης μίλησε και για το σενάριο για το «Avatar 4», λέγοντας πως τα στελέχη του στούντιο ενθουσιάστηκαν από το έργο του σεναριογράφου Σέιν Σαλέρνο και δεν έδωσαν καμία σημείωση, αναφέροντας απλά «holy fu**».

«Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν έγραψα το σενάριο για το [«The Way of Water»], το στούντιο μου έδωσε τρεις σελίδες σημειώσεων. Και όταν παρέδωσα το σενάριο για το 3, μου έδωσαν μια σελίδα με σημειώσεις, οπότε γινόμουν καλύτερος. Οταν έγραψα το σενάριο για το 4, το στέλεχος του στούντιο που το διάβασε, μου έγραψε ένα email που έλεγε “holy fu**”. Και όταν την ρώτησα που είναι οι σημειώσεις μου είπε πως αυτές είναι…», ανέφερε ο Κάμερον.

Ολα αυτά ακούγονται αρκετά ενδιαφέρονται και έχουν καταφέρει, αν μη τι άλλο, να εξιτάρουν ακόμα περισσότερο την περιέργειά μας. Αλλά για την ώρα ανυπομονούμε για το «Avatar: The Way of Water» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.