Buzz

Ο Τζέιμς Κάμερον λέει πως έχει ιδέες για το έκτο και έβδομο «Avatar»

στα 10

Μπορεί το «Avatar 5» να κυκλοφορήσει το 2031, αλλά ο Κάμερον έχει ήδη ιδέες και για τις επόμενες ταινίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως ο ίδιος μπορεί να μην είναι στην σκηνοθετική καρέκλα.

Ο Τζέιμς Κάμερον λέει πως έχει ιδέες για το έκτο και έβδομο «Avatar»

H πενταλογία του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί, καλά να ‘μαστε ως τότε, το 2031. Αλλά για τον Κάμερον αυτό δεν πάει να πει πως θα είναι και τέλος, μιας και όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο περιοδικό People, έχει ιδέες για το «Avatar 6 &7».

Αν και αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στο post production του τρίτου «Avatar» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2025, ο Κάμερον έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τα σενάρια της ιστορίας μετά το τέλος του «Avatar 5».

«Εχουμε γράψει πλήρως την πέμπτη ταινία και έχω ιδέες για την έκτη και την έβδομη ταινία, αν και πιθανότατα θα παραδώσω τη σκυτάλη σε εκείνο το σημείο. Η θνητότητα πλησιάζει. Αλλά εννοώ, απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Το λατρεύουμε. Συνεργαζόμαστε με σπουδαίους ανθρώπους», είπε ο Κάμερον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον έχει τύψεις για την αποτυχία της ταινίας «Η Αβυσσος»

james cameron avatar the way of water

Είναι σαφές ότι το franchise «Avatar» θα συνεχιστεί ακόμα κι αν ο Κάμερον δεν είναι στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αλλά και για τους φανς που είναι δυσαρεστημένοι που η καριέρα του Κάμερον κυριαρχείται πλήρως από «Avatar» αυτή τη στιγμή, ο ίδιος του απάντησε τα παρακάτω «οι άνθρωποι πάντα με ρωτούν γιατί συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στο ίδιο πράγμα; Γιατί ο Λούκας συνέχισε να εργάζεται στο ίδιο πράγμα; Γιατί ο Τζιν Ρόντενμπερι συνέχισε να εργάζεται στο ίδιο πράγμα; Γιατί όταν συνδέεστε με ανθρώπους, γιατί να το σπαταλάτε; Γιατί να ξεκινήσετε από την αρχή με κάτι άλλο που μπορεί να μην ευδοκιμήσει;»

Το «Avatar 3» θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2025, ενώ το «Avatar 4» στις 21 Δεκεμβρίου 2029 και το «Avatar 5» στις 19 Δεκεμβρίου 2031! Ούτε μπορούμε να σκεφτούμε πότε θα δούμε στις αίθουσες το έκτο και το έβδομο «Avata», αν αυτά γίνουν ποτέ.