Buzz

O Τζείκ Τζίλενχαλ ψάχνει για δουλειά στο πρώτο teaser από το «Nightcrawler»

στα 10

Ο εξαιρετικός ηθοποιός δείχνει να βρίσκει έναν ακόμη ρόλο που αξίζει στο ταλέντο του, στο θρίλερ του Νταν Γκίλροϊ.

O Τζείκ Τζίλενχαλ ψάχνει για δουλειά στο πρώτο teaser από το «Nightcrawler»

Το «Nightcrawler» είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο σεναριογράφος Νταν Γκιλρόι, αδελφός του επίσης σεναριογράφου και σκηνοθέτη Τόνι Γκιλρόι κι ένα ακόμη φιλμ που δείχνει να συνεχίζει το εξαιρετικό σερι του Τζέικ Τζίλενχαλ μετά το «Prisoners» και το «Enemy» τις δύο ταινίες που γύρισε με τον Ντενί Βιλνέβ και που μας θύμισαν, κάτι που συχνά παραβλέπουμε: πως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς των ημερών μας.

Στο «Nightcrawler» ο Τζίλενχαλ υποδύεται έναν άντρα που όταν μένει άνεργος και βρίσκοντας εξαιρετικά δύσκολο να βρει μια δουλειά αντάξια των ικανοτήτων του σε μια εποχή που δεν ευνοεί τα ιδεώδη του αμερικάνικου ονείρου, θα γίνει freelancer του αστυνομικού ρεπορτάζ για να βυθιστεί στο σύμπαν της νύχτας του εγκλήματος και του υποκόσμου.

Ο Τζίλενχαλ έχασε πάνω από μια ντουζίνα κιλά για τον ρόλο και στο πρώτο teaser που τον δείχνει να προσπαθεί αγωνιωδώς να πείσει τους υποψήφιους εργοδότες του γιατί θα πρέπει να τον προσλάβουν, μας προϊδεάζει για μια ακόμη έντονη ερμηνεία. Το φιλμ στο οποίο συμπρωταγωνιστούν η Ρενέ Ρούσο κι ο Μπιλ Πάξτον, θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου, έχοντας προφανώς περάσει πρώτα από κάποιο ή κάποια από τα φθινοπωρινά φεστιβάλ.


Διαβάστε ακόμη: