Buzz

O Ζακ Οντιάρ ετοιμάζεται για το αμερικάνικο ντεμπούτο του.

στα 10

Ο Τζον Σι Ράιλι θα πρωταγωνιστεί στην μεταφορά του βιβλίου το Πάτρικ ντεΒιτ «The Sisters Brothers».

O Ζακ Οντιάρ ετοιμάζεται για το αμερικάνικο ντεμπούτο του.

Υποψήφιο για το βραβείο Booker, το βιβλίο του ντεΒιτ θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα σκοτεινά κωμικό γουέστερν τοποθετημένο στα χρόνια του πυρετού του χρυσού. Ηρωές του, δυο αδελφοί που πληρώνονται από έναν μυστηριώδη άντρα για να σκοτώσουν τον Χέρμαν Κέρμιτ Γουόρμ. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Μόνο που Ιλάι δεν μοιράζεται το πάθος του αδελφού του Τσάρλι για τα χαρτιά το ουσίκι και τον φόνο και στην πορεία προς την εκτέλεση της αποστολής του, θα ανακαλύψει πως δεν είναι καθόλου σίγουρος για τον τρόπο ζωής του και το επάγγελμα που ακολουθεί.

Η αλήθεια είναι πως η άγρια δύση του 1850 δεν είναι ο καταλληλότερος τόπος και χρόνος για μια υπαρξιακή κρίση και το βιβλίο του ντεΒιτ χρησιμοποιεί αυτό ακριβώς το παράδοξο για να να βρει έναν απροσδόκητο αφηγητή σε αυτή την ιστορία βίας και χιούμορ, μελαγχολίας και αγάπης, σε ένα φαρ ουέστ που δεν μοιάζει με αυτό των τυπικών γουέστερν.

the sisters brothers book cover 607

Ο Ζακ Οντιάρ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Γαλλία με αφορμή το βραβευμένο με τονΧρυσό Φοίνικα στις Κάννες «Dheepan» επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του, καθώς και το γεγονός ότι ο Τζον Σι Ράιλι θα κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: