Buzz

#perfect. Η Οντρεϊ Πλάζα ως ψυχωτική follower στο red band τρέιλερ του «Ingrid Goes West»

στα 10

Η Οντρεϊ Πλάζα δίνει νέα έμφαση στο «πρόσεχε ποιος σε ακολουθεί στο ίντερνετ», καταφέρνοντας ταυτόχρονα να μαγέψει το κοινό του Σάντανς.

#perfect. Η Οντρεϊ Πλάζα ως ψυχωτική follower στο red band τρέιλερ του «Ingrid Goes West»

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το «Legion», χάνεται μια από τις πιο τρελές, απόκοσμες, ερμηνείες της Οντρεϊ Πλάζα εδώ και πολύ καιρό. Ήταν πραγματικά ευχάριστο να βλέπουμε μια φρέσκια ερμηνεία της, μετά από όλα εκείνα τα χρόνια που η Πλάζα έπαιζε συνεχεία έναν κλώνο της Εϊπριλ από το «Parks and Recreation». Και αυτό φαίνεται πως συνεχίζεται.

Μια από τις ταινίες που προκάλεσε αρκετό θόρυβο στο φετινό φεστιβάλ του Σάντανς ήταν και το «Ingrid Goes West». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία στην οποία ένα αρκετά ψυχωτικό κορίτσι, η Ίγκριντ (Οντρεϊ Πλάζα) ζει μέσα από τις instagram φωτογραφίες των ατόμων που ακολουθεί. Αποφασίζει να μετακομίσει στην Καλιφόρνια όπου γίνεται φίλη με την κοπέλα που ακολουθεί, την Τέιλορ Σλόουν (Ελίζαμπεθ Όλσεν), αλλά τα πράγματα γρήγορα παίρνουν μια πιο σκοτεινή τροπή.

Διαβάστε ακόμα: Πριν από την τηλεόραση, το «Legion» ζει (και βασιλεύει) στο μυαλό σου!

ingrid goes west

ingrid goes west

Οι κριτικές της ταινίας όταν προβλήθηκε στο Σάντανς ήταν αρκετά καλές, ενώ τα περισσότερα εύσημα απέσπασε η ερμηνεία της Πλάζα που, ενώ μπορεί η τρέλα της να θυμίζει λίγο από τον χαρακτήρα της στο «Legion», φαίνεται να παίζει κάτι το τελείως διαφορετικό, δείχνοντας να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην παράνοια και την λογική (αν και από ότι φαίνεται στο τρέιλερ δεν το πολυκαταφέρνει).

Παράλληλα με την Πλάζα και την Όλσεν, στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Ο’ Σια Τζάκσον Τζούνιορ, Γουάιατ Ράσελ και Μπιλ Μάγνουσεν. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ματ Σπίσερ, η οποία είναι και η πρώτη του ταινία, με τον Ντείβιντ Μπράσον στο σενάριο, ο οποίος κέρδισε και το βραβείο Waldo Salt Screenwriting στο Σάντανς για την ταινία. Απολαύστε το red band trailer παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

ingrid goes west