Buzz

Η Ομπρεϊ Πλάζα, από το «Parks & Recreation», πρωταγωνίστρια του Χαλ Χάρτλεϊ

στα 10

Καθώς η οικογενειακή saga που ξεκίνησε με το «Henry Fool» ετοιμάζεται για το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της, ο Χαλ Χάρτλεϊ βρίσκει την ιδανική ηθοποιό για να φέρει την ιστορία του στο παρόν.

Η Ομπρεϊ Πλάζα, από το «Parks & Recreation», πρωταγωνίστρια του Χαλ Χάρτλεϊ

Η νέα ταινία του Χαλ Χάρτλεϊ, με τίτλο «Ned Rifle», μάζεψε επιτέλους το budget που χρειαζόταν, στο μεγαλύτερο μέρος του από crowdfunding κι είναι έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη. Το φιλμ θα είναι η νοητή συνέχεια του «Henry Fool» (1997) και του «Fay Grim» (2007) και θα συμπεριλαμβάνει τους ηθοποιούς των προηγούμενων ταινιών και την ομάδα των «μόνιμων» του Χάρτλεϊ: Τόμας Τζέι Ράιαν, Πάρκερ Πόουζι, Λίαμ Εϊκεν, Τζέιμς Ερμπέινιακ, Μάρτιν Ντόνοβαν, Κάρεν Σίλας, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ και Γουίλαμ Σέιτζ, θα είναι όλοι τους εκεί. Και μια ακόμη! Η Οντρεϊ Πλάζα, η απίθανη Εϊπριλ του «Parks and Recreation», με το ανέκφραστο χιούμορ, βρίσκει μάλλον το ιδανικό περιβάλλον για ν’ αναδείξει το κωμικό της ταλέντο, σε μια εμπνευσμένη επιλογή κάστινγκ.

Διαβάστε περισσότερα για τις περιπέτειες του Χαλ Χάρτλεϊ με το «Ned Rifle»

Για ένα… previously in Hartleyland, το «Henry Fool» μάς σύστησε τον Σάιμον Γκριμ, ποιητή που κερδίζει αναγνώριση χάρη στο έμμετρο έργο του που αγγίζει την πορνογραφία κι ο Χένρι εγκαταλείπει τη συγγραφή και γίνεται σκουπιδιάρης για να συντηρήσει την οικογένειά του. Στο «Fay Grim», η Πάρκερ Πόουζι ως Φέι, σύζυγος του Χένρι, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τα σημειωματάρια του άντρα της που έχει εξαφανιστεί. Σ’ αυτήν, την τρίτη ταινία της τριλογίας, το «Ned Rifle» ο Νεντ, τον οποίο υποδύεται ο Λίαμ Αϊκεν, γίνεται 18 και εγκαταλείπει ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων (Ράιφλ είναι το πατρικό όνομα της γιαγιάς του – ζει ινκόγκνιτο). Η μητέρα του έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε στρατιωτική ομηρία, κατηγορούμενη για τρομοκρατικές ενέργειες και μεταφέρεται στη φυλακή, όπου θα εκτίσει την ισόβια ποινή της. Ο Νεντ, ο οποίος έχει απορροφήσει τις χριστιανικές αξίες της θετής οικογένειας με την οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια, ξεκινά να βρει τον πατέρα του, τον Χένρι, και να τον σκοτώσει, για να εκδικηθεί τη ρημαγμένη ζωή της Φέι. Αλλά θ’ αποκλίνει από την πορεία του, εξαιτίας της πανέξυπνης, σέξι και δυσλειτουργικής Σουζάν (η ηρωίδα που υποδύεται η Ομπρεϊ Πλάζα), της οποίας η σχέση με τον Χένρι υπήρχε ήδη προτού ο σπουδαίος άντρας εμφανίστηκε στις ζωές των μελών της οικογένειας Γκριμ.

Για να είστε έτοιμοι, κάντε ένα recap στη φιλμογραφία του Χαλ Χάρτλεϊ και περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο που, λογικά, το «Ned Rifle» θα εμφανιστεί σε κάποιο Φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα για τις περιπέτειες του Χαλ Χάρτλεϊ με το «Ned Rifle»