Buzz

Ο Σερ Ιαν ΜακΚέλεν δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί

στα 10

Και όπως λέει ο ίδιος «να αποσυρθώ για να κάνω τι;» Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του.

Ο Σερ Ιαν ΜακΚέλεν δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί

Ενας από τους σπουδαιότερους, και σίγουρα αγαπημένους, εν ζωή ηθοποιούς είναι και ο Σερ Ιαν ΜακΚέλεν. Τον έχουμε απολαύσει σε αμέτρητες ταινίες, παίζοντας μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ρόλους στην ιστορία του σινεμά, και φαίνεται πως, παρά τα 84 του χρόνια, δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety. «Να αποσυρθώ για να κάνω τι; Ποτέ δεν έμεινα χωρίς δουλειά, αλλά γνωρίζω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μου συμβεί κάτι που θα μπορούσε να με εμποδίσει να δουλέψω ξανά. Αλλά αν τα πόδια μου αντέχουν και η μνήμη παραμένει ανέπαφη, γιατί να μην το κάνω; Πραγματικά νιώθω ότι είμαι πολύ καλός σε αυτό το πράγμα τώρα», είπε ο ΜακΚέλεν.

Και μάλιστα ο ίδιος παραμένει αρκετά απασχολημένος ακόμα και τώρα χαρίζοντας τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα σε μια καινούργια σειρά του Σεθ ΜακΦάρλαν, πρωταγωνιστεί στο θέατρο στην κωμωδία «Frank and Percy» και στο σινεμά σε ένα αστυνομικό δράμα, το «The Critic», το έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Διαβάστε ακόμα: Ποτέ δεν βαριέσαι ν' ακούς τον Σερ Ιαν ΜακΚέλεν

ian mckellen

Η κουβέντα για συνταξιοδότηση ξεκίνησε με αφορμή την κακή κριτική που έγραψε κάποιος κριτικός για τον ρόλο του ΜακΚέλεν στην παράσταση «Frank and Percy», όταν ο ίδιος ξέχασε τα λόγια του λόγω «ανεπαρκούς εξοικείωσης με το κείμενο». «Αντί να καταλάβει ότι αυτό συμβαίνει κατά καιρούς, αυτός ο κριτικός λέει ότι ήταν απόδειξη ότι ήταν καιρός για τον Ιαν ΜακΚέλεν να σταματήσει να παίζει. Ισως θα έπρεπε να προκαλέσω αυτόν τον άνθρωπο σε ένα podcast όπου θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε», συνέχισε να λέει ο ΜακΚέλεν.

Κι αν θέλετε μια μικρή δόση ειρωνείας μέσα σε όλα αυτά, ο ΜακΚέλεν υποδύεται στην τελευταία του ταινία «The Critic» έναν κριτικό θεάτρου τον οποίο φοβούνται όλοι. «Ίσως δεν θα είναι σωστό να κάνουμε», αποφάσισε σχετικά με το προτεινόμενο podcast. «Μπορεί απλώς να τραβήξει περισσότερη προσοχή όλο αυτό. Αλλωστε, έχω συμφιλιωθεί εδώ και πολύ καιρό με τους κριτικούς.»

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Σερ Ιαν ΜακΚέλεν στο Variety εδώ.